Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
T

ako da mi je trebalo nešto posebno da zaboravim prelomnu tridesetu, a moje uvođenje u svijet batina je zaista bilo posebno i iako sam nastavio da upoznajem djevojke i vodim običan seks, svaka značajna veza koju sam imala od Vere – tj. Plavuša, oko 5 stopa 4 inča, vitkog tijela i izgleda otprilike onako kako sam je zamišljao iz naših telefonskih razgovora.

Dominacija je bila odlična, nemojte me pogrešno shvatiti, ali podnošenje, mislio sam, bi bilo bolje. Moja metoda je uključivala da stavim ruku u džep pantalona, ​​da opipam kurac kroz materijal džepa, uhvatim se samo za glavu i okrećem je s jedne strane na drugu, prvo polako, a zatim u skladu s tim mijenjam tempo. Dosta je.""Pa, molite s poštovanjem i ja ću razmotriti vaš zahtjev.""Molim vas, gospodarice, s poštovanjem molim da me više ne tučete, učinit ću sve što kažete, ali nemojte više.
Rekla mi je da se okrenem, leđima okrenuta prema njoj, dok je ostala sjediti na sofi."Uhvati se za gležnjeve", naredila je, zadržala sam dah i odvažila se da prođem kroz to. Low je izrazio svoje rezerve.'Ako izgleda kao Rose West otvori ova vrata, onda ćemo odjebati kući, zar ne?'Ignorirao sam ga i čekao dok sam čuo zvuk stopala kako zveckaju niz stepenice unutra. Zovem ih Mr High i Mr Low. Pojačao sam jačinu šamara i čekao njen zahtjev da prestane, ali ipak nije došao. Ostao sam na miru, osim prigovaranja moja dva pogrešno nazvana pomagača.. Dok sam proučavao svoju blistavu zadnjicu u ogledalu, pomislio sam kako je naizgled 'obična' domaćica ovako obilježila moje tijelo. Mislio sam da je to mnogo seksi. Oči su mi zasuzile, a koljena su mi se u nekoliko navrata pokolebala i pokleknula. Skupi koljena i podigni ih ispod trbuha i spusti donji dio. Idiote, pomislio sam. Uzdahnuo sam dok je nastavila da mi raširi obraze kada odustati od online upoznavanja.
Zaista, sumnjao sam u mudrost otkako sam odgovorio, ali sam imao nekoliko telefonskih razgovora s njom i činilo se da je dobro. Do tridesete su postajale sve teže i počele su boljeti. Već iz svojih najranijih sećanja shvatio sam da obožavam žene: mlade, stare;tanak, veliki;nizak, visok - nije bilo razlike.

Ukupno mislim da je prekrila svaki centimetar mog tijela."Ne volim posebno ovaj sljedeći dio", prokomentarisala je moja Gospodarica, s određenom zabrinutošću u glasu, "ali to je neophodan dio vašeg treninga."Čak je i gospodin High bio pomalo zabrinut zbog ove objave propasti, a kamoli potpuno zapanjenog gospodina Lowa."Na kraju, kako moja obuka stupi na snagu, poslušat ćeš svaki moj hir jer mi zaista želiš ugoditi, ne obazirući se na vlastitu nelagodu. Taj zahtjev nikada nije došao, a dok sam je nastavio da je udaram, osjetio sam ispod nje zbog njene pičke: bila je potpuno mokra.
Konačno me je pogledala."Zahtjev odbijen. Pogledala me je odozgo do dole: sa šest stopa bio sam dosta viši od nje, a sa trinaest kamenova pakleno teži. Nije to bilo ni tokom mojih tinejdžerskih godina, bili su to jednostavni dani kada sam mogao da se nosim sa svojim mislima.
Zauzmite svoj položaj."Sljedećih šest udaraca remenom bilo je strašno bolno jer sam mogao osjetiti kako mi seče u obraze. Oni pripadaju meni, a ja sami odlučite za šta se vaše tijelo koristi."Nije mi dozvolila da završim rečenicu."Nećete govoriti ako vam ne dam dozvolu da govorite.

Prije nego što sam imao priliku da se skrasim, ona je stala pored mene i šapnula mi na uho: "Od ove sekunde pa nadalje ćeš me oslovljavati kao Gospodarica, a ja ću te oslovljavati kao rob. Ostao sam sam da razmišljam o onome što sam upravo dobio.
Za žaljenje je: samo želim da te kaznim za bilo kakvu neposlušnost ili oklevanje s tvoje strane, ali moj dragi robe , kako se uopće možete bojati mojih kazni kad ih nikada niste doživjeli?""To mi ima smisla", šapnuo je gospodin Visoki. Koža je bila podignuta i svijetla, postala je još izraženija zbog moje prirodno vrlo bijele kože.

Kada odustati od online upoznavanja

TOP