Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
K

ada su toplina i peckanje konačno nestali, sišao sam s njenog našminkanog i mokrog lica prije nego što sam se srušio na krevet, potpuno zadovoljan. On voli kada jebem druge žene. Ok, mislim da imam nešto. Postojao je razlog zašto su svi uvijek hrlili kod Taylor's na zabavu.

Leđa su joj se izvila, podižući se s kreveta dok se njen orgazam rastezao i nastavljao. Taylor se promeškoljila pored njega."Jebeni pakao..." Prošaptala je glasom koji je zvučao jednako promuklo."Šta smo radili sinoć?"Cole nije mogao skupiti energiju da odgovori. Njihovo razmišljanje prekinulo je zujanje oba telefona.
Jednom sam rukom uhvatio lavabo, drugom za vrh njene glave. Gigi je izgledala sukobljeno čak i dok joj je tijelo podrhtavalo pod mojim dodirom."Da. Jezici su plesali, jurili naprijed-nazad kao neka vrsta mokrog, aljkavog tanga.

Napućio sam usne, sišući njen klitoris kao kamen dok sam vlažnim prstima uvlačio natrag u nju. Taylor se zakikotala i uzviknula dok sam duboko grlao njenog muškarca irske dame dating. Taylor je ustala, ljuljajući se malo na petama, pokazala je na mene i rekla: "Sjedni."Posrnula je da zaključa vrata kupatila oštrim *KLIK* dok sam tražio mjesto za parkiranje pozadi, pantalona još uvijek oko mojih članaka.
Sretna Nova godina i nadam se da ćete uživati!Disclaimer: Ovo je djelo fikcije. Sinoć je bilo zabavno vas dvoje. Taylorina najbolja drugarica i pop zvijezda, Selena Gomez, stajala je tamo.
Teško dišući, čuli smo urlanje i navijanje. U tom trenutku su se ta vrata otvorila. Da, vraća mi se.

Samo smo se pitali..." počela je govoriti Taylor dok je tražila prave riječi."Šta smo radili sinoć?"Karlie je odgovorila umjesto nje, nasmijavši se."Sumnjao sam da se vas dvoje možda ne sjećate. Pogotovo jer nisu uspjeli ni do svoje spavaće sobe. Gigi me je ošamućeno pogledala, pomalo izlizane kose. Mislio sam u sebi dok sam gutao svaku uncu sekreta koji je dolazio iz proreza modela. Nisam vidio gdje su sletjeli, pa sam bio fokusiran na Taylora.

Irske dame dating

TOP