Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

amo držanje njegovog vrućeg mesa u ruci učinilo ju je mokrom. Bio je debeo i pokriven velikom glavom gljive koja joj je ispunjavala usta.

Posegnula je da uzme činiju i polako se vratila do trpezarijskog stola i odložila je. Dan je bio presrećan što je njegova tetka doživjela još jedan orgazam tako brzo, a njegov penis se sada osjećao sirovo od napora. Nije rekla ništa o tome da je ne dira, a prije nego što je stigla protestirati, Dan je zario lice u njene grudi, dok je svojom slobodnom rukom uhvatio jednu od grudi. Izgledalo je predivno u svojoj blistavoj slavi."Sada sedi dok ti donesem pahuljice. Dan je mogao osjetiti kako mu kurac lupa kao da mali motor bruji u njemu. Njena druga ruka lagano je obuhvatila njegovu vreću dok je pomicala njegovu osovinu pregledavajući kožu svuda okolo.
Njegov kurac se već dizao, napola uspravljen pri pomisli da se izloži teti Heather. Tiho je uzdahnula dok se on smjenjivao s jedne dojke na drugu, a jezik mu je prevrtao s jedne bradavice na drugu. Povukao je prst i objema rukama podigao tetku Heather. To je lokalni anestetik i trebat će nekoliko minuta da djeluje. Opustila je analne mišiće i osjetila kako njegov prst klizi unutra, a kombinovani osjećaj njegovog obima kako je melje i pritiska prsta doveo ju je do ruba orgazma."Da! Da! Napuni me! Napuni me svojom dragocjenom spermom" Teta Heather se grčila i gurala o njega, jednom od njezinih ruku milujući joj klitoris. Njegov kurac je sada bio tvrd kao kamen zamišljajući tetkino lice iskrivljeno od bola i zadovoljstva, kako joj velike grudi poskakuju naprijed-nazad dok ju je udarao. Njegov prst je sada bio okrenut prema dolje u njenoj guzi, trljajući se o debljinu koja se nalazila u njenoj mački. misli da to radim da bih imao djecu" "Vau! To je nešto najnevjerovatnije što sam "Ne vjeruješ mi? Hoćeš li me gledati sljedeći put..." lukavo je rekla tetka Heder, što je zvučalo vrlo nestašno.

Osjećala je kako joj se mokre usne razdvoje, a klitoris joj je bio tvrd od kamena dok je hladan zrak iz frižidera dopirao preko. Mislim da si možda čak i spremna za laganu vježbu", rekla je tetka Heather, a glas joj je još uvijek bio klinički. Silno je želio da zgrabi svoju seksi tetku i opustoši je. Njene grudi su milovale vrh i stranu njegovog lica, a Dan se instinktivno okrenuo prema njima, ostavljajući rame usidrenim da bi njegove tetke trljale macu o njega. Morate se udobno osjećati goli u prisustvu žene. Jednom se rukom držao za struk tetke Heather, dok je drugom čvrsto držao njezino podnožje s prstom umetnutim u njezinu zadnjicu."DA! Da! Napuni me! Ne gubi ni kap", molila je Heather dok je njen orgazam dolazio u talasima, gotovo u sinhronizaciji sa Danovim brizganjem sperme koji je izbijao u njoj."Nemoj se izvlačiti", povikala je."Samo ostani tu. Možda je to bio anestetik koji mu je umrtvio kurac, ili činjenica da je on sada bio hranitelj, a njegova tetka potrebita, u svakom slučaju Dan se osjećao smireno dok je nježno milovao obrise njezinih grudi, svojim ramenom pritisnutim o njen pulsirajući nasip, kao lagano se poigrao njenim bradavicama jezikom i usnama. Pokazivao je izuzetnu suzdržanost i samokontrolu!Ne odajući svoje razočaranje i uzbuđenje, okrenula se prema frižideru da uzme mlijeko. Na osnovu njegovog iskustva u masturbiranju, i uz malo izlaganja koje je imao sa tetkom Heather, nije mu bilo potrebno puno da prolije sjeme qatar airways zabavljanje kabinskog osoblja.

Qatar airways zabavljanje kabinskog osoblja

TOP