Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

jene vlastite ruke bile su na njegovim grudima;prije nego što je znao da su i njegova i njena košulja na podu.

Cijeli vikend Keti mu je bila u mislima, te su usne izgledale tako primamljivo. On joj je to rekao i ona je pristala da mu bude ljubavnica, ali on je imao jedan uslov, ona prestaje da radi zauvek čim se Sindi vratila, klimnula je glavom i poljubila ga u usne kako bi zaključila dogovor. Nije bio ljut, bio je srećan, podigao ju je i zavrtio, poljubio i tražio jedinu stvar koju je najviše želio, njenu ruku. Počelo je tiho, lagano, nježno, ali nekako dok je otvorila usta on ju je želio i nije više čekao. Gledala ga je kao da pita kako da to uradi pošto je njihovo dijete vanbračno, on ju je samo držao za sada. lexington dating usluge. Mjesec dana kasnije rekla mu je da misli da joj je pukao kondom jer je bila dvije sedmice trudna. Prokletstvo, zar nije znala šta mu radi?Bio je iznenađen kada ju je tog petka popodne ugledao kako stoji na vratima njegove kancelarije. Natjerao ju je da zakorači unatrag gdje je mogla sjesti na ivicu njegovog stola ili se barem nasloniti na njega i čim je gurnula njegovu ruku između svojih bedara, lagano razdvojivši usne spretnim prstima i ubrzo pronašla nježno meso koje mu je govorilo koliko je bila spremna. Obrazi su joj se zacrvenjeli i za trenutak je Connor bio ispred svog stola i uhvatio Kathy u naručje.

Keti će biti savršena za posao. Ljubio joj je bradavice, sisao i grizao njene tvrde vrhove, a dok je stenjala, vukao je poljupce niže gdje joj je otkopčao rajsferšlus i kliznuo je, zajedno sa odgovarajućim ljubičastim čipkanim gaćicama niz njene svilenkasto vitke noge. U ponedjeljak u osam ujutro, dok je ušao, vidio je Kathy kako sjedi tamo, njegov dnevnik je bio otvoren i ona je bila na telefonu. Zavukla je ruku između svojih bedara, više izvila leđa i zgrabila njegova jaja, stežući ih, milujući ih kad god bi joj udarila po koži.
Mlada, srednjih dvadesetih, tako se činilo, crna kosa koja joj je opušteno padala oko lica i oči koje su izgledale kao da su mogao bi pogledati pravo u tvoju dušu, duboko prodorno plavo i nešto dobro pet stopa. Upravo je stigao do prednjeg dijela stola dok je ona spustila slušalicu i pogledala u njega svojim onim svojim očaravajućim plavim očima. Cindy nije mogla više da čeka, ustala je, pružila joj ruku i poželila dobrodošlicu, predstavila se i Connora i pitala za ime djevojke. Kasnije tog popodneva pozvao ju je u svoju kancelariju i pitao kako joj je prošao prvi dan, a ona je sa osmehom odgovorila da je u redu. Bila je prokleta ljepotica, bio je siguran da je to grijeh. Connor nije mogao čekati, bio je uznemiren, nervozan, ali je morao ostati smiren. Cindy je trebala otići na roditeljsko odsustvo, pa ju je šef zamolio da potraži kandidata od povjerenja da na neko vrijeme preuzme Cindyno mjesto kao PA.
Zakoračio je unatrag povlačeći je sa sobom na stolicu iz koje je ustao, a ona mu je sjela u krilo, a njegova se ruka igrala kroz njenu kosu i ljubila joj sljepoočnicu. Bacio je pogled na Cindy, klimnuo glavom i otišao do svoje kancelarije. Uspravio se i prišao joj bliže, gde je osetio kako mu prepone dodiruju njen stomak, ali ona je podigla ruku i stavila je na njegova prsa odgurnuvši ga i spustila ga u najbližu stolicu gde ga je poljubila strastveno, ali gladno. Nije mogao početi da se ponaša kao malo dete na prirodnom sladokuscu koji trči za slatkišima, bogami;ona je slatkiš za njegovo zadovoljstvo iako je mislio.Želio je da preskoči stol i uzme ovu prelijepu ženu u naručje i poljubi je, miluje je, dodiruje je, uđe u nju i vodi ljubav sa ovom ženom. Jače je pritisnuo njen spol i spustio glavu gdje je klizio jezikom po njenom osjetljivom mesu i klizio dalje do mjesta gdje je bila mokra i pustio da njegov jezik miluje svaki centimetar prije nego što je lagano kliznuo jezikom u nju, čuvši kako je udahnula, bilo je divno bonus prije nego što se vrati između onih tajnih nabora gdje je grickao, sisao i ljubio. Ubrzo je nestala, a on je bio prokleto frustriran.Šta, za ime Boga, on mora da uradi da bi je naterao da mu veruje?Sljedećeg jutra, dan poslije, cijela prokleta sedmica bila mu je preduga i bio je frustriran. Sanjao ju je, dan sanjao o njoj, šta je dođavola;bio je sa toliko žena ranije zašto je ona toliko drugačija da ne može da je izbaci iz glave?Hladan tuš je bio potreban dok se probudio u nedelju ujutro, dođavola, ova žena ga je uzbudila i zbog toga je počelo da boli. Trebala mu je ona;bila je drugačija od ostalih. Bio je lijen, nije mu se dalo ustati iz kreveta, ali je morao nešto učiniti pa je spustio ruku ispod pokrivača i zamislio da su njegova ruka njena usta, ali prije nego što je mogao početi njegov telefon je zazvonio. Usporio je korak dok je dolazio, iznova i iznova dok je i ona dolazila, bez sumnje u to jer je stenjala njegovo ime iznova i iznova. Vidio je da se sprema nešto pitati, ali nije, kao da je bolje razmislila, ostala je mirna, nepomična i tiha. Nekoliko ih je došlo po priliku, ali nijedan nije odgovarao kriterijima koje je Cindy tražila. Njegov otac je želio znati može li doći te noći na večeru. Prokletstvo čovječe, drži se zajedno.

Lexington dating usluge

TOP