Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
J

a sam u njegovom vlasništvu i oni to znaju.................... Međutim, čim je on blizu, ja sam tih i uzdržan, slijedeći njegovo vodstvo.
Težina njegove glave, dok je naslonjena na moj stomak, trzaje kroz mene, dokono mi masirajući vrat. Kružeći mojim bradavicama one se stvrdnu kao odgovor na nježni dodir.....samo vrh prsta draži, traga, jedva osjećam ovaj dodir, a vatra koju raspiruje je vrelina koja gori najčistijom strašću.
Držim ga, polako milujem call of duty ww2 spajanje na osnovu vještina. Njegov obraz leži na mojoj glavi. Imam zapaženu ljepotu koja im privlači pažnju, i tjelesno samopouzdanje koje očito zračim, služeći kao svjetionik. Moje stisnute šake povlače se uz moje stege sve dok me sporo opadanje ne pusti u euforični mir. Hipnotizuje. Uhvativši obje dojke i nježno gnječi, motreći mi oči, naređujući mi da svoje zadržim sam.

Savijajući se do mog lica u rukama, gleda me u oči.Šta je to kod vas što stvara ovu vatruZatvara oči.....otvara svoj um....meni i svim mogućnostima koje posjedujemo.Čvrstoća mu se povećava i znam da je blizu... Njegovi prsti sežu u moju kosu, držeći moju glavu.
Ponovo je bio u mojim snovima, iskorištavajući me. Jeza mi prolazi kroz ruke dok mi želja grije stomak. Strastveni pritisak raste u mojim grudima, topli dah me golica po ramenu. Ja sam u njegovom zagrljaju. Lezite na leđa i stavite ruke preko glave.......... Ležeći tako mirno, mogu samo osjetiti njegov hrapavi dah niz vrat, otkucaje njegovog srca o moja leđa. Vežem ruke šalom, pazeći da je čvrsto tako da jedva pomjeram zglobove. Bulji u vrata, preklinjem ga da se vrati, hteti ga da se vrati – kad opet uđe sa drugom maramom. Shvatim da se povlači, otvorim oči i gledam ga kako izlazi iz sobe......................

Call of duty ww2 spajanje na osnovu vještina

TOP