Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
V

olela je da me vidi kako se migoljim!Zadovoljna poslom brijanja, Gospodarica je iz svoje posebne kožne torbe izvadila igračke koje je htjela koristiti za našu igru. Zatim je počela da uvlači perle, jednu za drugom call of duty ww2 matchmaking.
Svaki put kada mi se to dogodi, čudan je osjećaj, jer svaki uklizne unutra i moja se rupa rasteže, a zatim se zateže kako se mišići skupljaju. Vezanih ruku ne bih mogao ustati iz tog položaja da sam htio.

Nekoliko minuta je sjedila pored mene u tišini, što je obično bio znak nevolje koja dolazi. "Imam dosta lijepih slika, evo, pa ću ih pogledati i poslati ih Trixie." I s tim je ustala i Mogao sam da je čujem kako izlazi iz sobe. Klečeći pred svojom sada bespomoćnom kurvom, snažno me gurnula tako da sam trbuhom pao preko niskog stola ispred nas.

Erotske misli koje su mi izazvale kada sam ih ujutro zatekao postavljene da nosim značile su da je moja ljubavnica imala plan za kasnije, a iščekivanje me uzbuđivalo i plašilo. Ali", zastala je, "hmmm, znaš da se čini kao zabavna ideja.

To me je natjeralo da se migoljim i mrdam. Još uvijek imamo taj novi crveni dildo da se igramo izlazi sa ženom koja kontroliše. Očigledno je užurbano vršila još nekoliko prilagođavanja svog plana. Zatim sam pogledao dole u njene kukove i vidio da je stavila svoj dildo pojas dok sam ja bio vezan i povezao preko očiju.Šta je sad namjeravala?E-mail je nestao sa ekrana dok su se na njegovom mjestu počeli pojavljivati ​​moji razni intimni dijelovi.
To me je još više natjeralo da se migoljim... Odmah se vratila i opet klečala pored mene.„Kada bolje razmislim, odlučio sam da bi i tebi bilo mnogo zabavnije da vidiš slike, pa evo dogovora.

Nikada nisam imao ni najmanju želju da ih podijelim s nekim drugim, čak ni s Trixie, koja je bila najbolja prijateljica moje ljubavnice. U sebi sam se pitao šta je planirala kada sam ih video posložene;sad sam znao.

Call of duty ww2 matchmaking

TOP