Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

ikada nisam dobio priliku, ti si tu, grickaš me za vrat, a onda jače grizeš, dižeš me sa sjedišta, povlačiš me gore i čvrsto pritiskaš moje tijelo uz tvoje. Nastavljaš uz moju nogu, grizeći dok se krećeš.

ali još nisi spreman, kliziš rukama dalje uz moja bedra, savijajući se da klekneš između mojih noge, vukući prste po unutrašnjoj strani bedara, sve dok mi jedna ruka lagano ne pogladi macu. Ruke mi klize preko kože, nakratko zastajući da bih lagano pogladio ovdje, jače tamo, držeći moje tijelo u stalnom stanju uzbuđenja. Kada dođeš do osjetljive kože na stražnjem dijelu mog koljena, moji se kukovi pokreću sami od sebe, tražeći te, želeći te tamo, iznad mene, u sebi, gurajući me dole u mekani dušek, osjećajući tvoju težinu iznad sebe, tvoju ruke koje drže moje dole, pričvršćuju ih za krevet dok se krećeš u meni, polako, bolno, dovodeći me do vrhunca... Cijelo kupatilo je bilo gusto od pare, nacerila sam se, misleći da sam možda bila pod tušem duže nego što sam prvobitno mislila. Uzdahnuvši, isključila sam vodu i omotala debelu frotirnu haljinu oko sebe dok sam izlazila iz tuš kabine scamming format za izlaske. Nagnuo sam se i masirao poticu kada su se vrata otvorila.Šokirana, iako sam znala da imaš ključ od moje sobe, dahnula sam zbog upada, a onda se zahvalno nacerila, već si obučena za večeru, i to prilično impresivno."Zakasnit ćeš", prekoreš se dok posežeš za losionom, zatim moju nogu dok mi masiraš donji dio stopala, sve do lista, a zatim više dok mi rastaviš ogrtač."Nije pristojno zakasniti", nastavljaš dok me sada zadirkuješ, trljajući mi losion u butinu, ali izbjegavajući moju macu, iako sam raširio noge i tiho te pozvao da uđeš.

"Bila bi šteta da pokvari svoju lepu odeću," nacerim se, "jer sam sav mokar."Izvlačim nogu iz tvojih ruku, i ustajem, naslanjajući se na tebe."Stvarno, mokar si? Nisam primijetio. Koliko si mokar?"kažeš dok uvlačiš ruke u moj ogrtač da se osloniš na moje bokove. Toliko sam želio da svršim, ali sam želio nešto više od svojih prstiju u sebi kada sam to učinio. Brzo sam se obukla i nabacila malo šminke prije nego što si me izvukao kroz vrata, a da nije rekao više.

Kapci mi se spuštaju dok gledam kako mi prinosiš nogu svojim ustima, ali kad me ugrizeš za gležanj;oči mi se širom otvaraju od iznenađenja. Tvoj kurac me pritiska u stomak, a materijal koji nas razdvaja samo me još više frustrira. Spustio sam ogrtač s ramena i ustao na vrhove prstiju kako bih stavio ruke oko tvog vrata i šapnuo što bliže tvom uhu, "Želiš li saznati?""Ne znam, htela sam da prošetam sa tobom dole, ali nisi ni obučen, zakasnićemo oboje.""Hmmm, ok, ako misliš da treba da ideš, vidimo se dole", kažem dok se vraćam u toalet i okrećem ti leđa, uzimam šminku i naginjem se u ogledalo, ja početi da se spremam rasta dating uk. Opet drhtim, ali ovaj put to nema veze sa hladnoćom. Cvilim na tu frustraciju dok čvrsto pritiskam kukove uz tebe, tražeći pažnju, želeći da osjetim više od mekog pamuka tvojih pantalona i košulje uz svoju kožu."Kako to da se činim da sam uvijek potpuno gola dok ti još uvijek imaš svu svoju odjeću?"Nasmijala sam se, izvukla te iz toplog i sparenog kupatila u spavaću sobu, i sada drhteći, sjela sam na krevet."Hladno mi je, zašto ne dođeš ovamo i zagriješ me."Sada nema sumnje, kasnićemo, ali počinjem da se pitam hoću li uopšte uspeti. Pritišćeš dva prsta u mene, dok palac trlja moj klitoris u početku polako, zatim brže i jače dok vrhunac koji sam zadržavao izbija u meni šaljući male udarne talase kroz moje cijelo tijelo.

Scamming format za izlaske

TOP