Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
V

adi ga do vrha, jer mogu da osetim kako se anus ponovo skuplja, i neposredno pre nego što bi iskočio, ponovo ga ubacuje.
Samo se zadrći na sekund. Svidjelo mi se, jedino što nije bilo dovoljno dugo i kraj je bio slab.

Jutro je, imam konačnu listu svih stvari koje su stigle preko interneta – oprane, ispeglane i spakovane u torbu. Kažem joj pizza za večeru. Guram svoj jezik u njeno nebo, duboko zabadajući. Zatim sednem pored nje, predstavljajući niz boja za nokte koje bi ona volela - i krenem da farbam nokte.

Brzo se naguram po kući, pokupim odavde sve donji veš, čarape, bluze, suknje i pantalone. Ja plačem.
Izašla je i sušila kosu, rekao sam da ću to učiniti za nju. Onda je okrenem, naginje se prema balkonu.
Uzbuđeno pakujem kofere, jer su moji roditelji upravo otišli na jednonedeljni odmor. Traži da se skinem online dating mv.
Ona dolazi - sokovi po cijelom donjem dijelu lica i kaplje niz grlo. Vozeći se taksijem do njene kuće, otvaram joj vrata ključem koji mi je dala. Sada je bol postao neprijatan i ona se polako i pažljivo izvukla. Sortirajte kancelarijsku odeću, casual i svečanu odeću.
Moje usne čvrsto prislonjene na njene. Uz apsolutno zanemarivanje gađenja koje taj čin čini.

Sa zatvorenim vratima, i ja sam sjedila na kauču i radujem se današnjem danu, čistila, prala i bila njena kučka. Puno knjiga i radova o njenoj studiji - sve to sređuje. Ona se pridružuje, takva kakva jeste, i penje se preko lica.

Sve ih bacite u sušilicu. Nisam svaki dan njena kučka. Polako je rekla - spremi se, i vrlo polako je pažljivo prekršila moje s tim. Nakon općeg razgovora o ovoj avanturi i općim stvarima, ona izlazi. Lizanje gutanje i guranje. Proširujem zadovoljstvo na njeno međunožje. U kompletu sa ušima i krilima.

S druge strane, odmah me je odvratila upotreba riječi 'vadge'. Rekavši da je mali dildo trebao pokrenuti stvari, sljedeće 3 noći će biti s ovim. Osećam njene sokove na svim usnama. Zamolim je da se lagano makne s mojih grudi i priđe naprijed, prema mojoj bradi.

Nakon toga počinjem lizati i guckati površinu njene vagine-šupljine, preklopa i usana. Napominjem, prema uputama, njen kuhar i sobarica su poslani. Ulazeći na njena vrata, ulazim u ambiciju da budem najneophodnija kučka. Samo treba da sedne na komodu.

Izvlači se.

Online dating mv

TOP