Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

puštat ćemo se na kratko. kada očistiš sav svoj sok sa njega, ponovit ću postupak sa većim kitom. Na našoj vožnji, tražit ću od vas da mi se izložite i igrate se sa sobom.Želim da vidim ovo, pa ćeš ti to učiniti recenzije luksuznih usluga povezivanja. To činim jer, iako imamo dobru komunikaciju u svim ostalim aspektima našeg braka, u igri u krevetu smo i dalje stidljivi i neodlučni. Zahtevam da jašete, a ne da vozite, jer znam da vam je to teško. sjajni, svilenkasti grudnjak i uski lateks gaćice koje sam kupio za tebe. Ne znam zašto se plašimo da tražimo šta zaista želimo u krevetu, ali nadamo se da će ova noćna predstava probiti led na tu temu. Inzistiram na iskrenoj komunikaciji za ovu noćnu igru. Opet, biće vam dozvoljeno da dođete samo kada ja kažem, a opet, ovo neće biti vrijeme. Sutra kad dođeš kući s posla ćeš se očistiti, obrijati i istuširati za mene. Kada završim sa čitanjem, vratiću se dole.
Slikat ću te ovako vezanu, jer volim podsjetnike na zadovoljstvo koje mi donosi kada mi se pokoriš. Zato ćeš to podnijeti za mene jer je tvoj razlog postojanja moje zadovoljstvo, međutim ja to uzimam iz tvog tijela. Onda ću se popeti u krevet koji je tvoje tijelo zagrijalo, ugasit ću svjetlo i spavat ćemo zajedno. Kad dođemo kući, vezaću te za krevet. U bilo kom trenutku tokom naše predstave možete koristiti sigurne riječi na semaforu. Ovo će se nastaviti sve dok mi ne dosadi.
Tvoj bol je znak tvoje pokornosti meni. Dok se vi odmarate, ja ću počistiti od naše predstave. Dok ste u krevetu, morate razmišljati o tome da mi se pokorite. Crno vino, pomislim, dok uživam u tom mirisu.

Kada budete u mogućnosti da mi kažete o čemu ste razmišljali, onda će se naša igra nastaviti. Bila sam prilično zauzeta..

Recenzije luksuznih usluga povezivanja

TOP