Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
Z

atim bi slao male električne udare na ključne tačke u njenom telu koji bi stvarali izuzetne senzacije i oslobađanje napetosti.

Samus je pokušala da se izbori za slobodu, ali činilo se kao da joj led koji je prikovao telo iscrpljuje snagu. Prisjetila se svog djetinjstva provedenog na obuci među Chozoima, i žalila na njegovo uništenje od strane Majke Mozga i njenih svemirskih pirata.
Noge su joj bile jedini dio tijela u kojem nije mogla sakriti svoju muskulaturu, bile su tako dobro definirane i izvajane zbog njene nevjerovatne sposobnosti da skoči u ogromne visine u jednom skoku. Kako se voda otkotrljala s njih, njene bradavice su počele da se stvrdnjavaju kao odgovor na stimulaciju koju je primala. Zadrhtala je i zadovoljno uzdahnula dok se voda skupljala i kapala s njenog tijela, ostavljajući za sobom trnce. Počeo je polako da se približava Samus, prva stvar koja je izašla iz pare bio je njen metalno zeleni blaster postavljen na ruku, pripremljen da ispali nabijeni hitac krio-plazme. Međutim, pronicljiv je zaključak da vas neće proganjati iz straha da neće imati ko da ih zaštiti u slučaju nekog drugog incidenta, sličnog onom koji ste primijetili, odvija.""U redu, sada nas izvedite iz orbite i do najbliže remontne stanice...
Kada je Samus uništila Zebesa, provela je pola sljedećeg dana plačući za svojim izgubljenim bivšim domom. SA-X je napravio korak unazad i stavio svoju ruku na svoj šlem. Grudi su joj bile savršeno oblikovane za njenu veličinu tijela i bile su mekane poput jastuka na kojima je spavala. Počela je nehotice da reaguje na podražaje SA-X-a;koža joj je počela da drhti dok su je talasi zadovoljstva zapljuskivali, podizala bi i rotirala ramena tako da su joj se grudi podizale i susrele sa gladnim ustima parazita, vlaga se počela skupljati između njenih nogu toliko da su joj kapljice uzbuđenja klizile niz isklesanu butine.Činilo se da je stvorenje otkrilo ove reakcije i u skladu s tim stimuliralo svako područje;prelazeći slobodnom rukom preko kože i stežući punu, čvrstu guzu i noge, lagano je spustila zube na bradavicu dok je sisala, podigla je koljeno i stavila ga između nogu, pritiskajući ga uz Samusinu vaginu, trljajući i klizeći to protiv njenog vlažnog seksa, polako ga odbijajući. Tokom njene infekcije, Samusina svijest je bila zaključana traumom koju je pretrpjela od parazita. Otvorila je staklena vrata i para se otkotrljala u sobu. Samus je uvijek nastojala da se održi u vrhunskoj fizičkoj kondiciji, njena tolerancija na bol je bila abnormalno visoka, ali je to imalo dodatni efekat tako da su ugodna iskustva također izgledala pojačana.Čak i prije nego što je započela svoj život kao lovac na glave, Chozo se pobrinula da fino uštima svoje tijelo i atletske sposobnosti najbolje što je mogla.
To joj je dalo utješan osjećaj koji ju je podsjetio na njenu bivšu rodnu planetu Zebes. Lovac se osjećao pomalo depresivno kada je shvatila da je izgubila svoje staro odijelo zbog SA-X-a i da će morati reprogramirati svoje novo odijelo da obavlja istu posebnu funkciju. Oklop bi se zaključao i držao je mirno u bilo kojoj poziciji u kojoj je bila u tom trenutku. Konačno su mu se usta zabila na njezinu veliku grudi, hladnoća ledenih zraka koji su je vezali za zid dovela je do otvrdnjavanja njenih bradavica, a sada ih je SA-X lizanje i sisanje samo tako održavalo.
Pokušaji da im se izbjegne dovoljno dugo mogu ih uzrokovati da promijene svoje namjere od hvatanja vas do jednostavnog eliminacije."Rekao je AI Adam Malkovich dok je Samus izbrisala poruku."Manje vjerovatno nego što mislite, Adame."Odgovorio je Samus."Postoji mnogo opasnosti u galaksiji, za koje federacija ne može biti spremna. Ispružila je ruke na obje strane i lagano ih podigla, okrećući glavu i ispuštajući tiho stenjanje dok se protezala.

Dok se lovac uzdizao natrag u svoju novu topovnjaču preko grav-lifta, misli sumnje su počele da joj se uvlače u um. Dok je ispalila VTOL sekvencu svojih novih topovskih brodova, primila je poruku od komande Federacije."Vjerovatno je da će vas Federacija progoniti kako bi prikrila istinu o onome što se dogodilo iznad SR-388, Samus. Unutrašnjost komada bakalara odijela bi tada počela polako da se preokreće i uvlači metalni falus unutar njene vagine.
Samus je sada bila zaglavljena uza zid nesposobna da se kreće potpuno gola u blago raširenom položaju orla. Energija u njenom odijelu bila bi postavljena na minimalni potpis kako bi se smanjile njene šanse da bude otkrivena raketna liga nepošteno spajanje.

Samus je mukotrpno usisala što je više zraka mogla prije nego što je zbog oštećenog vrata zakašljala. Kada se probudila, osjećala se čudno zadovoljno, kao da je pojela cijeli obrok.

Očekivala je dobar dugi period sna kako bi slijedio njen umirujući tuš.

Raketna liga nepošteno spajanje

TOP