Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
V

rtila se u njegovom stisku dok se nije suočila s njim, natjeravši ga da zastenje.„Vrlo dobro“, rekla je Julija hrapavo, a on je zastenjao dok ga je njen ton dodatno uzbuđivao. Julia je zarežala od zadovoljstva dok ju je njeno oslobađanje iznenadilo, Mike je stenjao dok se borio da zadrži kontrolu nad svojim tijelom dok ga je stezala. Julija je skliznula s njega i legla pored njega, duboko dahćući, a mjesečeva groznica, koju je trebalo lako zasititi, još joj je strujala venama. Prikovala ga je za krevet dok je nastavila da se udara o njega. sad je to bilo intenzivno", dahtao je Mike. pusti Mikea", promuklo je dahtala Julia. Julija se prisilila da mu pazi na noge, jer nije vjerovala da neće skočiti na njega tu i onda na otvorenom."Evo", rekao je Mike dok je svlačio košulju i skidao pantalone. Krv mu je ključala dok je Julija očima proždirala njegovo tijelo. Iznenadila ga je tako što mu je gurnula jezik u usta i ljubeći ga žestoko zgnječivši usne o njegove, a zatim ga gurnula na leđa i udarila bokovima o njega. Lagano se napela dok je Mike stenjao i čvršće je stegao, a njegovo tijelo se osjećalo kao da gori. Dahtao je i zarežao od zadovoljstva dok ga je ona grubo mazila. Zvuk njegovog glasa izazvao je drhtaje zadovoljstva kroz njenu kičmu. Mislim da nam mjesec neće dozvoliti da pobjegnemo", dahtala je Julia dok je izmicala iz kreveta."Gdje ideš?"upitao je Mike i dalje zadihan.„U kuhinju da doručkujem pre nego što me obuzme želja da te ponovo zaskočim“, rekla je Julija seksi. Julia ga je očajnički uhvatila za leđa dok se nabijala na njega, a Mike joj je uhvatio leđa jednako očajno dok su se mljeli i nabijali jedno na drugo. Zadovoljstvo je postalo gotovo nepodnošljivo jer su senzacije iz njega izvlačile orgazam, a on je urlao od zadovoljstva dok mu je tijelo bilo razoreno osjećajima. Uzdahnula je i okrenula se prema njemu, osjećajući kako njegovo tijelo reaguje na nju čak i dok je još spavao. Mike je stenjao i grčio se pod intenzivnim zadovoljstvom i vrućinom što je zarobljen ispod njenog tijela. Mike je zarežao dok ga je nemilosrdno mučila, udarajući bokovima o njegove. Stenjala je od zadovoljstva dok ga je uzimala u sebe, a mjesečeva groznica ključala je njihovim venama.
Slabo su stenjali dok su ih talasi zadovoljstva povlačili, ogroman pritisak je konačno prekinut i oni su došli, hvatajući se i vrišteći od zadovoljstva. Cijelo putovanje do tamo Julija je čvrsto držala sjedište automobila kako ne bi dotakla Mikea.
Julia ga je doviknula: "Doručak je spreman, Mike", pa je on skliznuo iz kreveta i izašao iz sobe, ne trudeći se da se obuče, jer čak ni njegove široke široke trenirke ne bi mogle prikriti njegovo očigledno uzbuđenje. Uhvatio ju je za bokove i počeo se zabijati u nju, gunđajući i dahćući s naporom da drži groznicu pod kontrolom. Mike ju je lizao i grizao za uho dok su joj ruke putovale niz njegovo tijelo dok nije stigla do njegovog bolno tvrdog kuraca. Promatrao je njene crte lica u snu, njenu dugu tamno smeđu kosu. Zastenjao je dok ga je mučno uzbuđenje mučilo, misleći da mjesečeva groznica, čak ni na dan punog mjeseca, nikada prije nije bila ovako loša. Pobesnela mjesečeva groznica nije pomogla stvarima, Julia je otključala ruke iza njegovih leđa i stavila ruke na njegova znojem oblivena grudi i počela se udarati o njega.
Kada je sunce još bilo visoko na nebu, Majk se probudio pored Julije, a groznica je istog trena počela da bjesni u njemu. Upalio je vodu dok ga je Julia udarila o zid i gurnula mu jezik niz grlo age of magic arene matchmaking. Julia ga je pratila i zatekla kako ulazi u kupatilo."Vrijeme je za tuširanje Julia", progunđao je Mike hrapavo.
Julia je ostala bez daha od njegovih pokreta, a pljusak mu je tekao niz leđa dok je nastavio da se zabija u nju. Dodir s njegovim mesom skoro ju je spalio u svom intenzitetu, zastenjala je kada je osjetila kako joj se tijelo počinje zagrijati dok joj se lice zarumenjelo od uzbuđene vrućine. Julia je viknula od zadovoljstva dok se bližila svom drugom orgazmu: "Hajde... Ovaj put mjesec gori mnogo toplije", disala je Julia dok se borila protiv poriva da mu strgne odjeću. Nakon što je prekinula njihov meki poljubac, Julia je pogledala u njegove tamne zelene oči. Julia ga je uhvatila za ramena i povukla pod sebe dok se ljuljala uz njega. Ležali su mlitavo jedno pored drugog, labavo zagrljeni. Uspio je zarežati: "Moramo jesti ili ćemo se srušiti prije kraja dana."„Da, znam“, rekla je Julia, oblizujući usne dok je odvlačila pogled od njegovog golog oblika.

Age of magic arene matchmaking

TOP