Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
D

akle, povremeno se zadovoljila dijelovima te fantazije koji su bili izvodljivi unutar granica njenih moralnih granica.

Pažljivo sam nišanio dok sam postavljao svoj ljubavni alat u središte njenog dupeta. Natopljena glava se pružala ispod omotača koji ju je obično skrivao. To je bilo zbog dva mesingana ljubavna prstena koja sam upravo navukao sve do korijena mog kuraca.
Klitoris joj je bio jako natečen i kao da se udvostručio. Moj palac i kažiprst bili su koncentrisani na stimulaciju njenog napučenog klitorisa, dok su moja dva srednja prsta zaranjala i izlazila iz njene mace koja je curila, a moj mali prst bi povremeno dotakao južnije do pupoljka ruže njenog dupeta. Ovi prstenovi dobro rade kako bi moj alat maksimalno napunio. Mahnito je počela rukom da trlja klitoris web stranice za upoznavanje rukovodilaca. Ovi osnovni instinkti počeli su preuzimati njene više funkcije svijesti. Poslušno sam se pritisnuo naprijed i kada je pola mog kuraca bilo u njoj, opet me zamolila da stanem da je odmorim. Neposredno nakon što je glava mog kuraca nestala iz mog vidokruga, molila me da prestanem dok se prilagođavala na penetraciju i rastezanje mog tvrdog člana.
Prsti moje desne ruke su prešli u multitasking mod. Dakle, dao sam sve od sebe da obilno primenim te tehnike masaže sa puno TLC-a na ruke i stopala moje žene. Bio sam više nego spreman da joj dam sve i sve što je željela da se osjeća posebnom i voljenom. Mogao sam reći da joj u ovom trenutku više nema povratka.Željela je da učinim sve što je potrebno da dostigne taj iluzorni vrhunac koji nije doživjela više od godinu dana. Povukli smo se u spavaću sobu gde sam dodao više mističnosti i romantike tako što sam zapalio nekoliko sveća i stavio njen omiljeni CD sa klavirskom muzikom. Nastavio sam polako gurati dalje. Napetim i zamuckujućim glasom je to objasnila jer je prošlo tako davno otkako smo ovo uradili da je morala da nastavim veoma sporo. Ali, odmah skinite te prstenove i idite sporije s laganom zaštitnom dobro podmazanom rukavicom. Zatim smo se oboje skinuli i legli jedno pored drugog na krevet. Djelovalo je magično da sruši barijere koje su postojale tako dugo vremena. Bar se to nadam... Nisam mogao vjerovati da je moj penis koji je snažno pulsirao tako potpuno probio tu usku guzicu. Također, odlučnost da se uronite je vrlo pogrešna - to je vrlo delikatno mjesto koje odgovara na nježnu njegu. To je sve što imam da kažem – čini se da je iskustvo zasjenjeno glađu koja je trajala i možda zategnutim odnosima. Imam kuku 2. Imam kuku 2 blizu mene.

Njeno raspoloženje se dramatično promijenilo i ubrzo joj je cijelo tijelo poželilo fizičku pažnju. Stavio sam dobru mjeru tog specijalnog losiona za podmazivanje na svoj kurac i onda ga obilno stavio na njen pupoljak ruže. Pre nekoliko decenija, tokom svojih ranih iskustava sa seksom, izrazila je duboku želju za fantazijom za koju je znala da nikada neće postati stvarnost zbog njenih moralnih uverenja.
Kroz godine sam naučio od svog terapeuta za masažu da postoji iscjeljenje na mnogo nivoa snagom dodira.

Web stranice za upoznavanje rukovodilaca

TOP