Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

obzirom na to da sam do jučer bio samo pripravnik, ne mogu sebi priuštiti da često kupujem nove.""Žao mi je, ali mislim da ništa ne možemo učiniti osim ako ne osjećate fizički bol", rekao joj je dr sajt za upoznavanje najboljeg prijatelja. Dok je skidala grudnjak, njene velike sise su pale u oči. Okrenula se i otišla do kraljevskog kreveta koji je stajao na sredini sobe. Lopez."Nema. Neraspoložena za više pitanja, stavila je ruku na njegov potiljak i gurnula ga na svoja prsa. Počeo je da grči ludo brzo, a Alyssa nije mogla a da se ne nasmije. Kada je stigla u salu za sastanke, otvorila je vrata. Alyssa se nije trudila čekati da se proces završi. Alyssa je ustala i zgrabila svoje gaćice, spremna da ih obuče prije nego što dobije ideju."Znaš šta, dušo? Čuvaj ovo za uspomenu.
Zgrabila ga je za ruke i vodila da ih oslone na njeno dupe. Alyssa je neko vrijeme bila vani i nije više slušala dok nije čula kako su se vrata zalupila."Hej, nemoj se ljutiti, dušo", rekla je Alyssa."Samo moraš da me jebeš! Da je cena koju si morao da platiš bila ta kučka koja te je napustila, rekao bih da se potpuno isplatilo."Ron je nešto progunđao kao odgovor. Ustala je i nagnula se da poljubi Rona.

Počela je da vozi, nadajući se da neće zakasniti. Prokletstvo, da li se osećala seksi!Upravo se osvetila dugogodišnjoj suparnici i pojebala svoju simpatiju u tom procesu. Sastanak? Sranje! Doći ću za trideset."Poziv je bio kratak, ali Alyssi nije trebalo više objašnjenja. Jednostavno nisu mogli uskratiti nekoga ovako seksi."U redu, onda", uzdahnuo je dr. Moj muž mi više ne može ugoditi." Alyssa je otkopčala sva dugmad na njegovoj košulji i počela da mu je spušta s ramena. Jedva je ispružila ruku da mu trza kurac kada je počeo da puca. Alyssa je ustala i povukla haljinu. Uhvatio ju je za bokove i okrenuo je prema sebi prije nego što ju je još jednom poljubio i popeo se na krevet.

Sajt za upoznavanje najboljeg prijatelja

TOP