Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
H

vala i hvali nas ponovo, pederu!"Jeff je čvrsto zakopčao pojas dok su mlađi muškarci razmazali vlastito oslobađanje po svojim dobro razvijenim grudima. Mrzela je život u malom gradu i bilo joj je drago što se oslobodila rulje koja im je postala prijatelji i komšije.

Džefova muška privlačnost malog grada i zarazni južnjački šarm odvukli su je iz njenog književnog kruga u Washington Square Parku u mali grad na ruralnom jugu. Razvio se blagi osmijeh i čudan bljesak u očima.volim da koristim dildo za publiku....svjetluca mi u njegovim očima...
želje kod ljudi koji su ih voljeli i željeli ih. Za sada je dobro, možda produžite sljedeće poglavlje ako nastavite.. Nešto više od 40 godina, njegov život je krenuo zaokretom koji nije očekivao, ali ga je uvlačio sve dublje i dublje u novu svijest o novootkrivenoj želji. Okrećući glave muškaraca i žena upola mlađih. „Dobar dečko!“ povikao je kolovođa.
"Hej, mačkice, moli da otkriješ svoju rupu, " čula je sljedeća naredba, iz dubokog muškog glasa na mjestu Učitelja. Lagani zvuk zvona isprečio je tišinu i vratio Džefa u novu stvarnost - uživao je u gej sobama za ćaskanje i seksualno nabijenim razgovorima sa muškarcima širom zemlje.
Pognuo je glavu i poslušno stavio ruke iza glave, polako se okrećući radi potpune inspekcije, a njegova mišićava građa očito je prijala čovjeku koji je gledao u punoj koži. Julia je izlagala izloge u ovom malom gradu koji ju je ugušio. Iako je pružala strukturu ljubavi i podrške, strast između njih je odavno nestala. Koliko je puta čuo: "Ne izgledaš dovoljno staro da imaš sina od 19 godina. Obuci onaj kokoš koji si kupio prošle sedmice upoznavanje u flagstaff az. Trenutna poruka je brzo bljesnula preko ugla ekrana."Uključi kameru, kučko!"Jeff je odmah odgovorio: "Da, gospodaru GOSPODINJE!"Bio je licem u lice sa kožnim čovjekom koji ga je uvukao u novu potrebu -- za izlaganjem i ranjivosti."Skini se, robe!"Jeff je shvatio da željno pristaje, dah mu je težak i srce mu je ubrzano. Potpuno muževno, divno sa 40 godina, izgleda odlično i ostaje u formi. Ali mladić je imao društvo.

Učitelj je rekao: "Uključi zvuk, kurvo! Drugi su sada vidjeli Jeffovu potpunu, sirovu golotinju i njihove nepristojne komentare, koji su trebali staviti njihovu južnjačku drolju na njeno mjesto, bili su vrlo efektni. Jamie je spavao u susjednoj sobi. Zaradio si cijelu sedmicu čednosti. Trebalo je zanemariti Jeffovu vlastitu pulsirajuću erekciju. Odličan muž, savršen tata, odan prijatelj, kompetentan saradnik vegetarijanski zabavljanje mesojed. Jeff je znao da klekne, pogleda ih u lice i preklinje da pokaže svoje čvrsto, mišićavo djevičansko dupe. Mladić od 28 godina probudio je duboku potrebu da se Jeff podredi kompulzivnoj želji za degradacijom. Kada mu je odobreno, sagnuo se, a guzica bila je okrenuta prema nadređenima Objema rukama je razvukao svoju rupu i poslušno uvukao prst. Jeff je radoznalo zurio u radnu stanicu, a srce mu je ubrzano kucalo svakim novim erotskim otkrićem. Sjećala se u svojim sanjarenjima prozračnog stana na gornjem East Sideu u kojem su živjeli ona i njen otac. Godinama je živio da prenese sliku u koju su ga mnogi strpali. Džef je stajao nag, uspravan, i zadivljen snagom koju je njegov mladi Gospodar mogao da poseduje sa laptopa.

Svidio mi se Jeffov kavez čednosti na kraju. Gledao je kako svaki od njih svršava, debelim zadovoljavajućim bijelim teretom koji je prekrivao svakog od njegovih mučitelja."Hvalite svojim Gospodarima na privilegiji da nas skinete, pičko! Hvalite nas zbog našeg savršenstva."Jeff se povinovao.

Jeff je i dalje zurio u laptop ispred sebe, u tišini jazbine, kasno ove proljetne noći. Jeffovo podmlađivanje srednjih godina i alfa samopouzdanje su je jako odbili.

Upoznavanje u flagstaff az

TOP