Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
V

elika slika prizora iz prirode visila je na zidu iza kreveta, oko pola metra iznad vrha uzglavlja. Nakon otprilike četiri ili pet poteza od strane Chrisa, Olga je glasno zastenjala i rekla: "Prokletstvo, ovo je dobro, bebo", dok joj se maca nehotice čvrsto stezala oko igračke."Osećao sam tu bebu. Tako si mi potrebna", rekla je Olga gladno.„Izvini Olga, ali pričati sa mnom na taj način je veoma ometajuće – završiću za trenutak“, rekao je Chris sa osmehom u glasu. Satima sam čekala ovaj trenutak.
Također je mogla vidjeti da je Chris uzbuđen zbog sve većeg izbočina u Chrisovim gaćima. Olga je prva progovorila: "Zdravo dragi moj Kris, drago mi je što te ponovo vidim.

vrijeme je da se vratim na posao."Olga iznenađena Chrisovim "volim te" rekla je u odgovoru: "I ja tebe volim... Džon i Sintija dali su svom detetu svu ljubav koja detetu može trebati, i više od toga. Njena igračka je zujala poput pčela dok je intenzivno vibrirala o Olgin klitoris. Kao mladić uvijek je dobivao dobre ocjene u školi, ali nikada nije bio identificiran kao akademski all-star. Prvih nekoliko godina Chris je radio isključivo iz ureda.
Chris je oduvijek bio osoba koja je bila u stanju da "leti ispod radara" - kvalitet koji je vrlo poželjan u njegovom trenutnom poslu. Isto tako, Olga je proučavala Chrisa na svom laptopu.

Brzo je odgovorio."Dobro jutro", odgovori Chris hrapavim glasom. Zbog udaljenosti između Moskve i Njujorka, kasnilo je oko 10 sekundi u prijemu podataka od Olgine igračke, i obrnuto. Mogla je osjetiti kako joj igračka pulsira gore-dolje unutar svoje mace, u skladu s Chrisovim milovanjem. Pomno je posmatrala kako se Chris miluje frenetičnim tempom. I ti i ja trenutno imamo druge stvari.

Nadam se da ćemo se uskoro sastati lično? Čuvaj se ljubavi moja .""Ne, hvala draga moja! Ne mogu smisliti bolji način da se probudim ujutro", rekao je Chris prije nego što se nasmijao."Ja ću ti poslati poruku s posla sarkastični naslovi za upoznavanje. Ponudili su im dobru početnu platu, priliku da rade sa najsavremenijom tehnologijom i otplatili bi sav njegov dug na fakultetu ako bi se obavezao da će raditi za njih pet godina. Vidjevši Chris u tom trenutku natjeralo ju je da razmisli o svojim prošlim seksualnim susretima sa Chrisom. Vibrirajuća projekcija na vrhu Olgine igračke, koja je ostvarila kontakt sa Olginim klitorisom, također je imala brzinu vibracije kontroliranu brzinom Krisovog milovanja.

Isprva je došlo do malo trenja između materijala nalik na meso igračke i Chrisovog penisa, ali nakon što je Chris nekoliko puta pogladio svoj penis, igračka se bez napora pomicala gore-dolje po njegovoj osovini. Pomalo nevoljko, Olga je ponovila Krisova osećanja."I ja stalno mislim na tebe. Bez njenog shvaćanja, Olga je počela polako da se masturbira kroz tanki materijal svojih gaćica. Bez riječi Olga je slijedila Chrisovo vodstvo. Svaki put kada je obavljao takve dužnosti, to je bilo u svrhu tajnog pribavljanja podataka od klijenta ili njegovih klijenata.
"Molim te, nemoj me zadirkivati ​​kao tu bebu, radit ću šta god želiš", rekao je Chris u šali držeći ruke gore u lažnoj predaji. Njegovi nastavnici su znali da je on u njihovom razredu, ali su se rijetko sjećali mnogo toga o njemu.Često su morali da se pozivaju na svoje knjige ocjenjivanja kako bi stekli mišljenje o njemu, mišljenje koje se zasnivalo isključivo na njegovom razrednom radu. Osjetio je i ritmičko stiskanje koje na njegov kurac primjenjuje Olgina nevjerovatna maca. Chris je uvijek volio izazove i prijavio se bez razmišljanja. Olga je zadrhtala od oduševljenja dok je klizila unutra.
Smjestila sam se ubrzo nakon što sam dobila tvoju poruku. Za vanjski svijet, kompanija je proizvodila softver za poslovanje koji su koristile kompanije i vlade širom svijeta. Chris je pažljivo promatrao dok Olga ubacuje svoju igračku. Veliki prasak - Poglavlje 6. Svaki put kada je kliznuo svojom igračkom gore-dolje po kitu, to je uzrokovalo da tri loptice unutar Olgine igračke klize gore-dolje po dužini njene igračke.

Chrisova igračka je zatim uzela podatke koje je prenijela Olgina igračka i primijenila ekvivalentnu količinu sile stiskanja na Chrisov kurac.

Sarkastični naslovi za upoznavanje

TOP