Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

sjetila je kako se divni osjećaji šire kroz nju, još više je palivši dok je miješao svoj napad. Podigavši ​​ruku da pokuca, shvatio je da treba samo da upotrebi svoj ključ. Njegov pogled je preplavila njena mala seksi suknja i glatka, zamamna bedra. Poljubio je niz njen glatki stomak do struka njene male suknje, a zatim je zadirkujući povukao jezik tik iznad trake materijala dok je klizio rukama uz njene divne noge i ispod ruba njene suknje koja se već pomalo otkriva. Donji deo držao je dalje od njenog tela njenim više nego običnim grudima dok je vodio do njenog glatkog, zategnutog stomaka. Naslonio se na laktove, ne mogavši ​​da učini ništa osim nasmiješiti se dok je Dannii klečala na krevetu, prebacujući nogu preko njega i klizeći naprijed na svojim koljenima kako bi opkolila njegova bedra, tik ispred njegovih međunožja gdje je sada bio zarobljen njegov tvrdi penis bixby aplikacija za upoznavanje. Sisala mu je jezik, lagano ga grickajući zubima, nešto što mu niko, čak ni Kajli, nikada nije uradio. Bacio ga je u svoju torbu, petljajući po ključevima od auta dok je krenuo prema izlazu. Drski Australijanac ga je okrenuo, zatim ga je samo lagano gurnuo i on je pao nazad na krevet, poskakujući o opružni dušek.
Možda par konzervi, naručiti picu i slično. Nije baš očekivao da će biti tako iskrena s njim. Razmišljao je na trenutak, a onda je zaključio da zaista nikada neće saznati nijedno od Kajlinih iznenađenja. Dannii je odbacila košulju na pod, a zatim ga ponovo uhvatila za ruke, gurnuvši ih natrag na njen tanak, mekani struk prije nego što je kliznula rukama preko njegovih golih grudi i gurnula ga nazad na krevet, ponovo ga snažno ljubeći. Ispustila je tiho jaukanje.„Mnogo sličnije“, promrmljala je dok se naginjala naprijed i očešala nos o njegov. Njegov hardon je skočio kao odgovor, natjeravši je da se lagano zakikota prije nego što se nagnula, a kosa joj je padala preko njegovih bokova što je bilo vrlo zanimljivo i blokiralo mu pogled dok je Dannii klizio njene pune, napućene usne preko njegove gomoljaste glave i uzela prva 3 inča od njega u svoja usta. Dannii je pratila svoje ruke koljenima, klizeći ih na krevet s obje njegove strane i krećući se naprijed. Jezikom je kružio po njenoj bradavici, gurnuvši vrh u nju prije nego što je na trenutak prešao preko njene ukočene tačke, a zatim je vruće i vlažno probudio samo svojim mekim usnama prije nego što se potpuno pričvrstio, ponovo čvrsto usisavajući njenu krutu bradavicu u svoja usta.
Kylie je rekla da je ostavila nešto za mene?"rekao je, konačno pronašavši svoj glas i želeći da zna o čemu se tačno radi."Šta nije u redu, zar nikad nisi htio poševiti glavnu navijačicu?"Dannii je gugutala, naginjala se naprijed i zakačila vrh prsta u usta, dajući mu oči psića. Primijetio je poruku zalijepljenu na vratima njene spavaće sobe i zaključio da su zato zatvorena. Na trenutak je prešao preko njenih bradavica, a onda ih je konačno uhvatio, stisnuvši ih prilično čvrsto između prsta i palca i natjerao je da naglo udahne."O bože, Kajli te je sigurno naučila nekim stvarima", dahnula je, zatvorenih očiju od zadovoljstva. Nije mogao više da izdrži, uhvatio je za rebra i okrenuo je oko sebe, prilično je grubo bacivši na krevet, a njeno malo tijelo poskakivalo je na oprugama dok se naginjao nad nju, gledajući dolje da vidi kako se njena malena plisirana suknja penje uz otkrivaju međunožje njenih narandžastih čipkastih gaćica kreirajte besplatno web mjesto za upoznavanje. Izvukavši ga, otvorio ga je i uzeo gutljaj hladnog pića.

Jedini put kada ga je pozvala bilo je kada je htjela vruću seksi zabavu, pa je jedva mogao pomjeriti palac dovoljno brzo da otvori poruku. Ova priča sadrži materijal za odrasle i prikladna je samo za osobe starije od 18 godina.
Dannii se malo zakikota, gledajući dolje u svoje ruke na njenoj uskoj majici navijačica boje pijeska."Hajde, onda se dobro osjećaj, svi su tvoji", prednjala je, gledajući ga u oči i oblizujući usne. Pogledao je okolo, Kylie nije stajala i čekala ga. Sjedeći je imala dovoljno da pokrije gaće. Spustio je desnu ruku na njen glatki, zategnuti stomak, a zatim gore ispod njenog uskog gornjeg dela, rastegnuta tkanina koju su njene velike grudi držale dalje od njenog tela pružajući savršen ulazak.

Bixby aplikacija za upoznavanje

TOP