Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

akon samo tri puna udara Summer je stao da se oporavi."Jesi li siguran da je Ryanova ovolika?"nasmijala se. Kirsten je brzo povukla donji veš i farmerke, prišla i otvorila vrata.„Tako mi je žao, gospođo Cohen,“ pisnula je Summer, odmahujući glavom, dok su joj ruke još uvijek pokrivale lice."U redu je, u redu je" Kirsten ju je uvjeravala;ako išta, ona bi trebala biti ta koja se stidi!"U redu, pa ovaj, trebao bih se vratiti kući", žurno je rekla Summer."Summer, čekaj", rekla je Kirsten, hvatajući je za ruku."Ne želim da misliš da sam neka...
Kirsten je brzo pričvrstila remen i legla na krevet na leđima. Veoma zbunjujuća priča.

Ova stvar ti ide u guzicu", pokazala je Kirsten. Njih dvoje su se nasmijali od zadovoljstva, prije nego što je Kirsten ustala i zgrabila Summer za ruke."Ustani."Kirsten je uhvatila Summer za ruke dok su oboje stajali. Nakon samo nekoliko pumpanja, njena maca je bila istrošena i osjećala se mrtvom, kako je Kirsten mogla preživjeti njegov kurac?"Dobro onda, raširi noge", naredi joj Summer;u nadi da će dokazati poentu. Summer je stenjala kao školarka kakva je bila, a lice joj se stisnulo dok se približavala orgazmu."Ooooa", vrisnula je."Jebi meeeeeeee-a!"Njena maca se skupila."Ah, pa sad se želiš jebati?"Kirsten je zlobno rekla, živeći u trenutku kada je ljeto došlo, a njeni sokovi teku najbolja besplatna web stranica za upoznavanje na svijetu.
I uz to je kleknula ispred Kirsten i gurnula dildo u nju. Dok je Summer sada ležala na Kirsten, oboje zatvorenih očiju i držali se jedno drugo za bokove, Summer se opipa oko kreveta. Tri dječaka su odlučila izaći i surfovati -- Ryan i Seth su se konačno pripremili za obuku od strane gospodara Sandyja!Summer i Kirsten su gledali maratone na TV-u, povremeno -- i nespretno -- listajući kanale sa pornografijom;od softcorea do hardcorea. Kirsten je prvo dahnula, a onda je shvatila da bi se mogla zabaviti s ovim."Hajde, gospođo Cohen, rekli ste da ste uzeli Ryana. Glava joj je zabacila unazad i Kirsten ju je uhvatila za bokove, zabijajući se unutra i van. Tako je izašla napolje i nigde je nije mogla da je vidi, ali je primetila da je iz Ryanove stare kuće pored bazena dopirala neka primetna buka, pa je ušla zbog svoje radoznalosti."O, moj Bože. Oboje su se vrpoljili sa svakim pogledom prije nego što je Summer brzo promijenio kanal."Samo ću da udahnem malo vazduha napolju", rekla je Kirsten Summer, koja je klimnula glavom i vratila se gledanju televizije u dosadi iskreni profili za upoznavanje. Desnom rukom je držala Summerin desni dupe obraz dok je lijevom rukom pažljivo masirala tinejdžera."Oooha, gospođo Cohen!"Summer je glasno dahtala, dvostruka penetracija se pojačavala dok je Kirsten gurnula drugu ruku u tamnokosu ljepoticu. Kirsten je ležala na krevetu, farmerki spuštenih do koljena i pomalo raširenih nogu.

Kirsten je čučnula i razigrano ispreplela svoje prste sa Summersovim. Summerovo dupe je bilo crvenije od semafora kada je Kirsten konačno izvukla kurac.

Najbolja besplatna web stranica za upoznavanje na svijetu

TOP