Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

jena maca se čvrsto stisnula na njegov kurac, a on se zakopao uz njen grlić materice.

Jakeov penis je uranjao i izlazio iz nje. U svom čvrstom zagrljaju ljuljali su kukove.

Odlučila je da se približi tom osjećaju prema njemu. Bilo je namotano i čvrsto.

John je stavio ruke na Suine bokove i povukao ženu gore. On je odgovorio svojim malim pritiskom. Nakon posebno teškog orgazma, Sue je povukla Johnovu ruku od svog klitorisa.
Alex je povikao i zgrabio ga za ruke. Također je osjetila njegov penis kako se odmara između njenih guzica. Alex je mogao cijeniti prizor Sueinih maca usana koje se omotaju oko Johnovog ogromnog penisa. Jake je uzdahnuo i gurnuo glavu u pregib njenog vrata.

Zadrhtala je od tog osjećaja i gurnula kukove dalje. Vrištala je od zadovoljstva dok ju je nabijao na kolac. Alex je zateturao, a Jake joj je stavio ruku na donji dio leđa kako bi bila mirna. Alex se ponovo fokusirala i skrenula pažnju na Johna i Sue. Sue se vratila u svoj položaj ležeći na Johnovim grudima.
Povikala je kada je počeo trljati njen klitoris brzo i grubo. Prizor je bio potpuno opijajući i očaravajući. Opustila se u njegovom krilu i dozvolila njegovoj ruci da pronađe put niz prednji dio njenog tijela. I dalje je imala zube omotane oko jedne od Alexinih bradavica. Orgazam joj je pognuo leđa. Zatim je prešao na štipanje njezinih bradavica. Sue je stenjala. Alex je mogao reći koliko je osjećaj bio ogroman samo gledajući ženino lice. Alexova dojka se vratila na svoje mjesto.

Oboje su mogli osjetiti kako se njegov penis pomiče u njoj. Trznula se i vrpoljila u njegovom krilu. Alex je zastenjao zbog tog osjećaja pritiska. Na trenutak je koristila njegov penis da protrlja usne svoje mace. Alex je čuo režanje od Johna.

Koža mu je bila tako meka i privlačna iskreni profili za upoznavanje. Jake ju je zagrlio i držao uz sebe. Njegovi veliki prsti pronašli su njen klitoris i počeli ga lagano štipati. Sue je neprestano mrmljala.

Alex je vidio kako se Johnov kurac pojavio u vidokrugu.

Iskreni profili za upoznavanje

TOP