Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
Z

adrhtala je od oduševljenja, pokušavajući da promijeni položaj kako bi pojačala stimulaciju."Zar nisi napaljena seksualna životinja?"Glava njegovog penisa prestala je da se pomera, i stajala je na njenom otvoru."Da!"povikala je i osjetila kako lagano gura unutra."Da!"Njena maca se otvorila dok je glava skliznula unutra."Da!"Njeni vaginalni mišići su se otvorili dok je osovina još malo skliznula."Da!"Još malo, par centimetara je sad bilo u njoj, o, kako je trebalo jebati!A onda je zabio ostatak svog kurca u njenu aljkavu mokru rupu, zabijajući ga u nju sve dok vrh nije dodirnuo njen grlić maternice, gurajući ga o njega, a jaja su mu udarala o njene mokre obrijane usne. Možda ćete htjeti pročitati Prvo poglavlje da biste stekli premisu, iako je priča prilično napredovala od svojih početaka. izgubljeni kontradok je moćni vrhunac opljačkao njena čula, fokusirajući svu njenu energiju i misao na osećaj njenog oslobađanja.

Njen pojas je držao njenu težinu. SMACK!Prvi kontakt ju je natjerao da skoči, kao i uvijek, a ubod ju je natjerao da zaplače pokupi umjetnika i trenera za sastanke.
Njegov penis je udarao po njenoj mački, sve jače i jače, tresući joj sise, čineći da se stezaljke za bradavice probijaju kroz nju dok je vrištala svoje požudne želje."Oh, jebi se! Jebi me! Jebi se, hoću da se jebem cijeli dan! Hoću trojke, i četvorke! Jebi ga, to je to, jebi me! Lupaj mi pičku! Jebi ga! Hoću kurčeve u sve svoje rupe, želim da pušim pet muškaraca odjednom i neka ispucaju spermu po meni,u moja usta i lice!Jebote,taj kurac je sjajan u meni,jebi ga!Hoću da me deset ljudi pojebe,da me jebe u bandi,jebi me sve dan, napuni mi macu spermom! Želim da me jebeš u dupe dok mi je još jedan kurac u pički! Oh! Jebi ga, da! Daj mi to, Džone! Volim tvoje meso koje lupa moju ljubavnu rupu, da! hoću da mi žena sisa sise i liže macu!Hoću da joj svršim na lice!Želim da me pojebeš dok ja jedem njenu jebenu pičku!Da!To je to,jebeno jače!Da!Želim da ...aaaaAAAA AAAHHHHH FFFUUUCCCCKKKK IIIMMM FUUCCKKING CCOOMMMMIIINNNGGGGGG!!!!!!!!! Dok se orgazam obrušio na nju, bila je nejasno svjesna Johna koji je ispucao svoju spermu u nju, ispunjavajući njenu vrišteću macu svojim vrelim sjemenom. Došla je k sebi kada joj je puštao ruke, dizao je na nesigurne noge, držao je gore, blizu, grlio je, ljubio. Poljubio ju je ponovo, zatim se povukao, pogledao je u oči.. Zastenjala je dok je široki dio baze skliznuo u nju. Masturbirali su dok su raspravljali o tome, a jebali i pušili dok su raspravljali o tome. Još uvijek nije pitanje;držala je jezik dok joj je on podigao ruke, vezane zajedno, da ih pričvrsti za ušicu na plafonu. Dupe joj je gorjelo od batina. Njena maca je bila otvorena i otkrivena, a osjetila je kako joj ponestaju sokovi. Ispružila je ramena kako bi bila opuštena i osluškivala njegove pokrete."Vrlo loše stvari."Njegov glas je bio ispod nje, do njenih nogu. Pratila je zvuk njegovih koraka. Hvala svim čitaocima koji su ostali sa pričom i glasali.

Osjetila je kako djeluje, tanko u njoj, ali se širi na njenom otvoru, rasteže je, i znala je da je to bio čep. Uključio je vibrirajući utikač u njenom dupetu dok je nabijao njenu macu punu tvrdog pulsirajućeg mesa, naprežući njeno tijelo uz stezanje. Ruke su joj bile razdvojene, zatim povučene do članaka, gdje su bile pričvršćene za šipku. Njen jezik je sreo njegov i oni su se strastveno poljubili, a njihovo golo meso se pritiskalo jedno uz drugo. Kroz nju se širila želja, kombinacija njenog izloženog položaja, batina, prisjećanja na događaj i prljavog razgovora. Oštra i iznenadna, samo bez pravog bola, znala je da je pričvrstio stezaljku za bradavicu.Štipanje je ostalo, stimulišući je, gađajući munje želje kroz njena grudi i stomak, smeštajući se između njenih nogu. Tamo dole. Njegov glas se sada čuo iza nje.„Ponekad dobre devojke rade loše stvari“, osetila je ruku na svom dupetu, trljajući ga lagano, s ljubavlju."Oni znaju da su te stvari loše, i svejedno ih rade."Sada drugi obraz miluje, hvata meso, klizi između njih."Onda ih treba kazniti, da shvate koliko su loše postupili."Sada obje ruke, hvataju je za obraze, šire je, prst joj klizi između nogu da dodirne njenu vlagu. Pomaknula je stopala prema uputama."Vrlo loše. NAPOMENA AUTORA: Ovo je prva erotska serija koju sam ikada napisao, još 2005-7, mnogo prije objavljivanja moje prve priče.

Pokupi umjetnika i trenera za sastanke

TOP