Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
T

voje noge su jaše na moje, a tvoja maca zjapi otvorena za pogled djevojaka. Ovog ljetnog popodneva imate tri prijatelja da se okupate u našem bazenu i prespavate.

Dok ona sklizne sa mene, ja se znalački osmjehnem Becu, a ona legne na mene. Uskoro je snažno prstima dok se igram s njom dok i ona ne doživi orgazam, držeći moj kurac za svoj prorez. Sagneš se i pritisneš moj uspravni kurac duž svog proreza dok prstom i cure pozorno gledaju, pored tvoje mace. Ruka joj je zamagljena u pički dok je oboje uzbuđujemo, a ona glasno vrišti dok svršava i svi se nervozno osvrćemo oko sebe. Prije nego što uspijem da svršim, povučem je i sjednem na stepenicu iz bazena i legnem te uz tijelo okrenut prema nebu. Klizim te gore iznad mog tvrdog kuraca koji ti stoji između nogu. S bazenom ispod mog prozora, zabavljam se kada skočite i svi otkrijete da se bijeli materijal potpuno vidi kada je mokar, a čak se i pjegica na vašim grudima vidi. Onda idemo na večeru.. Ona samo sjedi tu, uživajući u punom osjećaju prije nego što se nagne i poljubi me. Pustio sam te i ti stojiš dok te maze dok se ja krećem iza Ann i otkopčavam njen gornji dio.

Djevojke me pozivaju da vam se pridružim i ja se slažem i uzimam kratke hlače. Pridružujem ti se u bazenu i cure me počnu ispitivati ​​zašto sam ti kupio to odijelo i jesam li znao da je mokro.
Sada prelazim u Bec i skidam i njen gornji dio, a ona snažno pritisne svoje tijelo uz moje dok se duboko ljubimo. Sada mi prilazi stidljiva Carrie, ali nas sve iznenadi dok me opkoljava i brzo vodi moj dugi kruti kurac u svoju slatku rupu. Ona automatski zauzima isti položaj kao i ti i gladno bulji u moj kurac, samo je dodirujući. Zatim skidam Keri jer je najsramežljivija i postavljam je pored Beca sa njihovim bliskim grudima koje se dodiruju duž dužine tako da su dve bradavice jedna pored druge. Pozivam cure da osete kako su tvoje grudi lepe i počnu te oprezno maziti.

Bijela je sa sitnim trouglovima koji pokrivaju vaše prsne grudi i odgovarajućom vrpcom i malo ste šokirani koliko vas je nepokriveno, ali svejedno ga nosite.Čujem te kako razgovaraš sa Ann, Bec i Carrie i oni su začuđeni što možeš nositi tako otvoreno odijelo. Dok se opuštate, djevojke se opuštaju misleći da je zabava gotova. Dok joj stišćem duge tvrde bradavice, ona trlja klitoris mojim kurom dok prstima.
Kažem ti da prstaš u svoju vruću pičku dok ti lomim grudi, a ti okrećeš glavu i ljubiš me strastveno dok se jebeš. Njene pune grudi ispunjavaju moje ruke dok me jaše, a naši jezici se hrvaju zabavljanje sa muškim prijateljem. Dok lagano grizem dvije tvrde mlade bradavice, ohrabrujete Ann da uzme moju natečenu kurčevu glavu u svoja usta, a glava joj se ljulja gore-dolje od entuzijazma. Dok kotrljam tvoju bradavicu između palca i prsta, požuda na njihovim licima je očigledna. Dok sam sisa, odvučeš mi gaćice s mene i pozoveš Ann i natjeraš je da mi drži kurac. Dok jače držite prst, eksplodirate u orgazam koji stenje i trljate mi glavu preko svog klitorisa. Konačno, ispucam svoju spermu duboko u nju što je pokreće sve dok se ne spusti na moja prsa, potrošena. Počinjem sisati obje bradavice odjednom dok mi drže glavu za njih. Kupio sam ti bikini i rekao sam ti da ga nosiš tako da se, naravno, slažeš. Tiho stenješ, pa ti skidam gornji dio s grudi stavljajući ih potpuno na vidjelo dok se nastavljam igrati s tobom.

Međutim, ispružim ruku i povučem Ann na vrh svog tijela. Ostajete ispod nivoa vode, a ja se pravim da nemam saznanja dok pitam „Je li?“Pokušavaš pobjeći od mene, ali ja te izvlačim iz vode, držeći ti zapešća iza leđa, a djevojke bulje u tvoje čvrste grudi i crveniš se dok im pokazujem kako su ti bradavice tvrde.

Zabavljanje sa muškim prijateljem

TOP