Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
M

iris ti je bio miks vanile i lavande.....mmm tako dobro mirišeš. Pomaknuo sam se da ga ubacim u tvoju vruću mačku da vodim ljubav s tobom. Opet si dahnuo kada je moj kurac ušao u tvoju neuredna mokra maca, a tvoje noge su se omotale oko mojih kukova i radile sa mnom dok sam se uvlačio i izlazio iz tebe.

Neko vrijeme smo se snažno i strastveno jahali dok niste osjetili kako vam se orgazam gradi. Odmah je iznutra prolio nalet tvojih sokova, prelivši preko i oko mog jezika. Pustivši da jedna ruka klizi niz tvoju stranu, preko tvog zaobljenog kuka i niz bedro, polako sam i lagano krenula do tvog vrućeg, sparenog međunožja. Tvoj napaljeni miris dopirao je do mojih nozdrva tjerajući me dalje kao afrodizijak. Mogao sam čuti otkucaje života dok je tvoje srce pumpalo ispod mog uha. Sjela sam na krevet i posegnula da te povučem u naručje i protrljam glavu o tvoje čvrste sise kroz materijal od kojeg je napravljena lutka. Nastavila sam sisati prvo jednu pa drugu bradavicu dok su mi ruke lutale po tvojoj bijeloj svilenkasti. Moja slabina su dugo čula poslala svoj vrući teret koji je krenuo niz moju tvrdu stijenu do konačnog odredišta. Dok sam razdvajao tvoje usne za mačku, kapljice tvog soka su se hvatale za nabore unutar tih natečenih usana. Ubrzo si počeo da pumpaš svoju macu gore-dole ispod mog jezika za lizanje, navodeći da ližem od tvoje dupe do vrha tvog klitorisa.

Od tvojih stenjanja moj kurac se jako ljuljao i silno te želio. Počeo sam da ljubim svaki centimetar ispred tebe dok sam sedeo tamo dok je moj mali momak rastao u mojim šorcovima.
Počeo sam da gađam svoju vrelu, kremastu tovar duboko u tvoju pećinu ljubavi. Uvek uspeš da me nateraš da odmah porastem i to mi se sviđa.

Volite realističnu procenu ženske lepote... studio za online dating je pogrešio c. Zgrabio si me za potiljak objema rukama i čvrsto me privukao uz tvoju slasnu macu. Lizala sam te i ljuljala i sisala te kao opsjednut čovjek.
Stajala si preda mnom s rukama na mojoj glavi držeći moje lice uz tvoje pune grudi. Već si curio sa svoje prelijepe mace i htjela sam da usisam tvoje sokove u usta i progutam ih. Oboje smo glasno stenjali, a ja sam se snažno zabijao u tebe, tjerajući te da se migoljiš i da se zabiješ o moje kukove. Taman kada ste ušli u orgazam, ukočili ste svoje tijelo i čvrsto stegli moj kurac dok ste se tresli, drhtali i stenjali prolazeći kroz svoj orgazam. Lizao si i sisao moj kurac, dopuštajući svom jeziku da očisti našu spermu od njega. Uvijek sam zadivljen tvojom ljepotom i mekoćom i jutros nije bilo drugačije. Već si stenjao i cvilio od svog zadovoljstva dok je moj jezik istraživao svaku površinu tvoje mace do koje je mogao doći.

Pucanje za pucnjem prskalo se duboko u tebi dok ti je sperma zalijevala cijelu macu svojim ukusnim, gustim, kremastim umakom i udavila moj kurac u svojoj kremastoj glatkoći. Kada ste bili zadovoljni da više nemate za gutati, legli smo zajedno i držali se i prelazili rukama po cijelom tijelu.
Mislio sam u sebi kako sam imao sreće što si me probudio. Kako stariš, postaješ sve bolja i seksipilnija. Vidio sam da ne nosiš grudnjak, ali nosiš crne čipkaste gaćice.

Studio za online dating je pogrešio c

TOP