Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

akon par čaša počinjem da masiram vrat i ramena, za što mi kažete da je dobar osjećaj. Oslobodivši tvoje grudi zakačim prste ispod pojasa tvojih gaćica dok dižeš guzu s kreveta dopuštajući mi da polako skinem tvoje gaćice, pamuk koji se namazao, puštajući miris tvojih sokova. Počinjem da stenjem, preklinjem te da me natjeraš da svršim, ali umjesto toga ti se vraćaš gore po mom tijelu, ljubeći me još jednom, jezikom ispitujući moja usta.

Drhtiš i počinješ da se trgneš dok te preplavljuje tvoj orgazam, jedna ruka se spušta do moje guzice, gura prst u mene, masira mi prostatu i počinjem da svršavam, toplina i stisak tvoje mace muze moje sjeme iz mene, bol tvojih prstiju koji me grebe po leđima i zadovoljstvo tvog prsta na mojoj prostati. Moji prsti rastavljaju tvoje grudice, mokri prst ti pipa za anus, klizi unutra, tvoj sfinkter se širi i skuplja oko njega, uzrokujući da cviliš.
Ti zadovoljno predeš, a ja pomeram usta do pupoljka koji se ukrućuje dok ti mazim drugu dojku. Sjediš na meni i počinješ da me trljaš i ljubiš po ramenima. Gurajući vaše sise, uspijevam polizati i sisati obje bradavice odjednom, zbog čega stenjate još glasnije. Nakon zagrljaja i ljubljenja, rušimo se na sofu uz čašu vina, pričamo, ljubimo se i mazimo. Ležiš licem prema dolje na krevetu i nosiš samo par bijelih gaćica.
Dok dođem do tvog klitorisa, tvoje tijelo se trgne i uvlačiš moju glavu u sebe, moleći me da te natjeram da svršiš. Dok se guram unutra, oboje plačemo, a ti omotavaš noge oko mog struka.

Jednom rukom povlačite bradavicu, dok drugom bjesomučno trljate klitoris, crvenilo vam se širi po grudima, dajući mi do znanja da ste blizu orgazma. Niko od nas više ne može čekati. Jednom rukom otvaraš mi svoju pičku, a drugom vodiš moj kurac u sebi. Moja ruka puzi do tvojih grudi, glajući u krugovima prema tvojoj bradavici.

Prevrćući se ponovo, povlačim vam noge širom razdvojenih i guram ih natrag na vaša ramena da bih maksimalno prodirala, gurajući se u vašu natopljenu pizdu sa hitnošću dok me molite da vas natjeram da svršite. Prelazimo u spavaću sobu, a ti mi skidaš košulju i pantalone dok ja skidam tvoj kimono. Grickajući tvoj klitoris, guram par prstiju u tvoju rupu, pomičući ih unutra i van u taktu svojim lizanjem. Vraćajući se na tvoja ramena, postupno se krećem niz tvoja leđa, ljubeći ti jedan put preko leđa, a zatim vraćam jezik na drugi zabavljanje je komplikovan mem. Pomičući svoju ruku na moj ukrućeni kurac, počinješ lizati i sisati moja jaja, pomičući svoju ruku gore-dolje po mojoj osovini.
Evo seksi pisma koje sam ti obećao, sa detaljima šta se nadam da će se desiti kada dođem da ostanem sledeći. Uzimaš moj ručni zglob i privlačiš moj prst svojim ustima, kušaš svoje sokove, kotrljaš jezik oko njega, dobijaš do zadnje kapi.

Stavljam natopljenu glavu svog kurca na ulaz u tvoju grabu. Puštam tvoje noge i opet mi idu oko struka dok se savijam da te poljubim, tvoje ruke na leđima, nokti mi grabuju kožu. Dolazim kod tebe oko 5 ili 6 sati sa bocom vina. Nakratko zastajkujući da prstom pređeš preko glave mog penisa da ga podmažeš, a zatim me vratiš u usta, gurajući prst u moju guzu, navodeći da zaplačem speed dating argyle. Moja leđa se izvijaju i sperma se diže uz moj penis, sve dok konačno ne eksplodiram u tebi, prskajući svoju spermu duboko u tebi dok oboje plačemo.
Vraćajući se na moj kurac, klizite jezikom gore-dolje po osovini, moje stenjanje postaje sve glasnije kako se osjećaj zadovoljstva povećava, moj kurac curi pred-sperma. Uzimajući me u svoja usta, počinješ da sišeš, a jezik ti prelistava glavu. Kako mi se jezik i prsti pomiču brže, tvoji jauci postaju sve glasniji dok mi ne svršiš na jeziku, dahćući da me želiš u sebi, tvoje noge obavijene oko moje glave, tvoje tijelo se grči, slatki sokovi mi se slijevaju u usta.

Zabavljanje je komplikovan mem

TOP