Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

red kraj cu ti doci do ociju. Bol je bio neopisiv dok se nabijao na cijev, uzimajući svih 12 inča u guzicu."Rekao sam, jebi ga Harolde. Harold je bio iznenađen kada je otkrio da može odmahnuti glavom naprijed-natrag kao odgovor. Stajao je tamo nekoliko minuta dok je njegov penis koji polako vene još u njoj. Pištolj želi da svrši. „Znaš li kako me zovu?" upitao ju je.

Ti to se vjerovatno nece puno svidjeti. „Ne slušaš me, Harolde. Protiv svoje volje, počeo je da je laje i sisa kao poslušan pas, dok njegove su ruke nehotice obujmile njene grudi, zadirkujući njihove vrhove, šapajući ih, gnječeći ih o nju, dok mu je jezik klizio preko njenog klitorisa i ulazio i izlazio iz njene mace. Izgledalo je kao da se neko provozao. Haroldove posljednje misli bile su pomalo neorganizirane, što je bilo razumljivo s obzirom na činjenicu da je većina dijelova njegovog mozga letjela do svog konačnog skloništa na stropu odaje. Počela je da stenje. Njeno lice, grudi i noge bili su čvrsto pritisnuti o hladni čelik točka.Čula je kako se mašina pokrenula i noge su joj bile povučene u raširenu poziciju. Bila je vezana gola za uređaj nalik na točak. Njegovo telo je uradilo upravo to. Njen donji deo trupa je podignut sa volana, a ruke su joj povučene između nogu koje kleče. Napredovao je prema njoj i podigao oštricu njenim očima. Veoma veliki pištolj. Malo ih je razmislila, a zatim ih bacila u ono što je ostalo od Haroldovih usta.

Njene grudi i otvrdnule bradavice stršile su u pravcu njenog napadača. Odmaknuo se od nje.

Mogla je vidjeti da je već ponovo očvrsnuo."Znaš li šta ću ti učiniti, kučko?"upitao ju je."Odsjeći ću ti te sise polako, jednu po jednu, dok te jebam iznova i iznova. Njeno disanje se usporilo dok je samo ležala i uživala.

"Zovu te Lutkar." "Znam mnogo stvari, Harolde. Njegova glava je bila čvrsto pritisnuta uz nju kao da je nevidljiva ruka, a njegova jezik je počeo da radi sve jače i jače, dok su njegove ruke čvrsto stiskale njene grudi. Mentalno je precrtala Harolda Wertenheimera sa svoje liste. Iznenada se probudila. Prišao joj je i uzeo jednu od njenih grudi u usta, ugrizajući je dovoljno da krvari, dok je zgrabio njenu drugu dojku, okrutno je stisnuo, gnječio i povlačio u skladu sa svojim ugrizima. Njeni prsti su tada nehotice počeli da ga miluju i masiraju po jajima, dok je on nastavio da udara svojim čelično tvrdim kitom u i iz nje.

Neka svrši."Haroldov prst na obaraču je drhtao dok se borio da povrati kontrolu nad njim, ali to nije bilo dobro. Tada se pokrenuo motor i njene noge su se još više raširile netizenbuzz winner dating.

Netizenbuzz winner dating

TOP