Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

bjasnila je da je novac potrošila kako bi zaustavila oduzimanje njihove kuće. To je zaista bio samo njen način da ponovo kontroliše moj život. Nastavite, ide vam bolje. Ovaj čovek se ne igra. Malo mu zavrtim kosu i lupim trepavicama u njega. Ona je uvijek bila između mene i mog oca. Onda sam počeo da raskopčavam pantalone."Hej, daj da ti ih skinem, nemoj ih rezati.""U redu, ti ćeš biti dobra djevojka, zar ne?"Otkopčao je držač koji me je držao za stolicu. To je trajalo sve dok se nešto nije dogodilo što je vratilo moju pastorku Gayle u moj život.

Nisam mršava kokoška kao devojke iz časopisa ovih dana, ali imam neku kletvu i ponosim se njima. Disanje mu se zaustavlja dok mu osovina otiče. Izašao je iz sobe i vratio se sa makazama u rukama. Ali ja nisam tako loš slow dating ltd.

Imam dugu plavu kosu. Poljubio me je slatko i izašao iz sobe. Njegovi prsti prelaze preko mog klitorisa u erekciji.

Pokoravam se dok on hvata potiljak i drži me dole. Mogla sam osjetiti njegov dah, dok su njegove tople meke usne grizale moj potiljak, puštajući jezu niz moju kičmu."Tvoje tijelo mi govori drugačije šećere. Nakon diplomiranja, moj Gospodar mi je ponudio svoju kragnu i postao sam njegov kućni rob. Nikad se ne pokrivaš od mene. Fizičko - čišćenje po kući, posuđe, pranje veša.Čistim igračke i opremu nakon noći igre. I dalje nisam znao šta se dešava. Stenjem mu u skrotum dok petljam nabreklom trnom. Oči mi se suze, ali on mi ne daje olakšanje i nastavlja da mi gura i izlazi iz usta."Gayle, svršiću. Moje ruke su na njegovom međunožju i osjećam njegovu tvrdu izbočinu kroz njegove pantalone. Zadrhtim dok se njegovi prsti trljaju između mojih zalizanih nabora. Master i ja smo je sreli u restoranu koji se nalazi na prvom spratu hotela Wilkerson.

Povlačim bradavicu i palim klitoris dok se približavam svom vrhuncu. Da će izgubiti sve što je imala, uključujući i svoj dom. Rekla mi je da je već čitala novine da sam plijen nekog milijardera.(da je samo znala) Pa mi je rekla da mi ne treba novac toliko koliko njoj. Nikada ne bih vjerovao, ali jednostavan čin služenja njemu daje mi osjećaj ponosa i smiješim se."O ne, Gayle, upravo si zaradila orgazam.
Sada otvori ta usta Gayle i uzmi ono što znaš da želiš."Navlažila sam usne i stavila glavu njegovog kurca u usta. Razumiješ?"Uhvatio me je za kosu i povukao mi glavu unazad postotak aplikacije za upoznavanje. Sada razumijete?""Sada ustani i skini te pantalone.

Slow dating ltd

TOP