Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
D

ok su Johnovi kukovi pokleknuli od njenog dodira, primijetio je da nosi skromnicu koja mu je čvrsto povukla jaja iza dupeta.
Nagnula se naprijed i uputila ga da joj sisa bradavice. Nije mogao zamisliti koliko bolno mora biti gurati se naprijed noseći tu užasnu spravu, bez obzira koliko je bio dobar osjećaj zabijati se u Gospodaričinu usku, vruću macu.
Još je bio mrak, ali nije mogao reći da li je to samo još jedan poziv usred noći (njena nesanica ju je često budila) ili je sada jutro. Nakon njenog trećeg ili četvrtog orgazma, mislio je da će ga ona sada odvezati i uputiti da ode da napravi doručak dok se ona vrati u krevet, ali jutros je bilo drugačije. Jahala ga je sve dok nije osjetio kako joj se maca nepodnošljivo steže i grči.

Bio je stariji od Johna i bio je dovoljno obučen da zna bolje nego da svršava, boreći se sa svojim orgazmom svime što je imao, a sve to držeći svoje kukove savršeno mirnim kako bi ga gospodarica mogla koristiti za svoje zadovoljstvo, a da to ne pokvari njegovim guranjem. Očigledno, dok je on mjesecima bio u čednosti, ona je koristila Johna za seks. Ben se ugrizao za unutrašnju stranu obraza kako bi izbjegao svršavanje odmah i tamo. Počeo ju je moliti da svrši, ali je napravio grešku koja je Bena nasmijala;rekao je "gospođice mogu li da svršim" umjesto "gospođice mogu li da sperem". Gospodarica se jutros osjećala dobronamjerno ili samo izuzetno napaljeno. Ali, pošto je Džon bio tako glup mladić, uništio joj je planove i poštedeo Bena poniženja da je morao da dodiruje drugog muškarca thai dating sydney australia. Sada je mogao čuti vlastito cviljenje, ali je znao bolje nego tražiti dozvolu da svrši. Molim vas budite žena koja piše po ženskim željama Kratko i seksi!Dobro urađeno. Osjetio je kako mu njena vlaga kaplje po jajima i tek tada se usudio šapnuti: "Gospodarice, molim te, mogu li da svršim?"Ja sam žena i uživam u pisanju BDSM scena za koje bih volio da se dešavaju iz perspektive robova. Ben je bio malo ljubomoran. Počeo je da vidi kako se soba svetli i zaključio je da je ipak jutro.
Znao je ići duboko i vrlo sporo, baš kako je Gospodarica voljela i kako ga je jednom naučila. Nasmiješio se dok se ona povukla i gurnula ga na pod. Povukla je Johna (koji je još uvijek nosio remen) iza sebe.

Kada se Ben probudio, nije mogao disati i nije se mogao pomaknuti.

Thai dating sydney australia

TOP