Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

jegovi su prsti nježno otvorili moje usne i iskusio je klizavu toplinu mog uzbuđenja, prateći dio mog soka oko klitorisa.

Sutradan sam to znao: ljudi. Njegov dugi topli jezik igrao se oko mojih bradavica. Ostali momci su izgledali jednako zbunjeni kao i ja. Ruka mu je klizila sve dublje i dublje dok nije dodirnuo pojas. Sama pomisao na tipa između mojih nogu i drugog koji mi siše sise izluđuje me. Vrativši se kući, nakon dobre sesije vođenja ljubavi s Paulom, osjetila sam da nešto nedostaje. On je džentlmen, ali ne želim da mi puše sise. Paul, moj muž i čarobnjak, natjerao me da otkrijem skriveno zadovoljstvo svoje duše. Možda me je odgoj, možda dobar dio razboritosti, činio manje-više sramežljivim cijeli život.Živeo sam po pravilima roditelja, ali tokom godina, a posebno kada sam napunio četrdesetu, moj stav se promenio.
Nepotrebno je reći da sam mu to odmah rekao. Brzo su se popeli uz stepenice, sve bliže i bliže. Usput, nadam se da ćeš zadržati stil vruće žene i da nećeš upasti u zamku rogonjeg muža. Bila je to situacija sa svim sastojcima o kojima smo Paul i ja češće razgovarali i željeli;stranci, spontani, u toplesu, neka vrsta seksa na otvorenom za početnike.

Drugi razlog sam ja.Čak i vrući avanturisti nestaju u daljini. Planinari su petljali po fotoaparatima, počeli da fotografišu. Uvijek ću biti zahvalan Paulu na posljedicama: mojoj neobuzdanoj žudnji za seksom s vremena na vrijeme!Kao i sa svim putovanjima, počeo sam s prvim koracima, testiranjem vode.
Osjećao sam se kao da će mi grudi prsnuti svakog trenutka. Bio je vetar dan.
Samo pomisao da bi bio na tornju nije uzbuđujuća. Bilo je previše dobro da se zaustavi. Bio sam potpuno zatečen i trebalo je odmah da ga zaustavim, ali trnci su mi prošli kroz tijelo. Dakle, imam priliku da pogledam šta sam uradio. Pametan je primijetio Paula, kameru, i pitao da li bi i oni mogli slikati?Prije nego što je Paul stigao odgovoriti, rekao sam DA!U tom trenutku sam se naježio od uzbuđenja. Nasmiješio se i klimnuo glavom.
Nisam mogao da stavim prst na to, ali koliko god sam uživao napolju, imao sam dugotrajan osećaj da nedostaje vitalni deo uobičajene stranice za upoznavanje u SAD. Paul je slikao, a ja sam zauzeo mnoge poze, ništa profesionalno, ali sjajno.

Otkrivanje golih grudi na plaži nije vredno pomena, ali moj prvi korak u novom pravcu - poput priče koju ću vam ispričati - inspirisao me da zapišem događaje i emocije je glup za zabavljanje. Međutim, ovo vruće iskustvo me učinilo ovisnom.

Potpuno sam odustao, a on me jebao kao zec.

Uobičajene stranice za upoznavanje u SAD

TOP