Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

vaki put bih pokušao nešto drugačije, brzo povući ili sisati njegov kurac. Provirio sam i vidio da to isto radi Toniju.
Je li to u redu?"Pitao. Andy je klimnuo glavom dok mu je Toni klizila rukom oko vrata, prije nego što mu je utisnula poljubac u obraz. Njeno meko, toplo tijelo se osjećalo tako dobro u hladnoj vodi, a dok sam se držao uz nju, mogao sam osjetiti kako mi bradavice stvrdnjavaju.

Bilo je teško koncentrirati se na posao, razmišljajući o njenom tamnom tijelu koje je curilo i tom prvom tuširanju sa pjenom darmstadt azubi speed dating. Andy se nakašljao, a mi smo ga pogledali. Toni me je otresao u lažnom protestu, puštajući me pljuskom u vodu.

Ritmički pritisak je bio neverovatan, sinhronizujući naše zadovoljstvo. Iz Tonijevog dahtanja mogao sam zaključiti da je bila na istom tretmanu. Pička mi se napela oko Andyjevih prstiju, a ja sam došao, tresući se i dahćući.
Očigledno se zagrevao za flert."To je ogrlica od kineskog novčića, imaju je svi muškarci u mojoj porodici. Uzevši moje lice u svoje ruke, dala mi je poljubac, ništa previše odvažno, ali dovoljno da nam ubrza puls. Dok me ljubio jezikom mu je skliznuo između mojih usana, a vrhovi njegovih prstiju počeli su kružiti po mojoj mački. Nismo hteli bez borbe. Bilo je vrijeme zatvaranja, a on je znao da nas mora zamoliti da odemo.

Toni i ja smo obično zadnji još plivali, kako bismo osigurali da svlačionica bude lijepa i čista. Želim vas dvoje skinuti. Andy, jedan od posebno seksi spasioca, dežurao je većinu večernjih smjena. Nježno je stavio ruke na naše pičke, najprije nježno, pulsirajući stisnuvši dlanom.

Znala je da su poljupci u vrat moja slabost, a prsti su mi se savijali dok sam osjetio kako mi kupaći kostim sklizne preko prstiju i otpliva. Orgazam je bio dobar, ali znala sam da neću biti zadovoljna dok ne pojebem Andyja. Kada sam to učinila, skrenuo je pažnju na mene i Toni je skliznuo pod vodu na nekoliko sekundi. Kada nije čitao neku od svojih knjiga, obično horor stare škole ili naučnu fantastiku, volio sam da uhvatim njegov pogled i da ga malo zadirkujem.
Nema ničeg uzbudljivijeg od klizanja prstima kroz grubu kosu, prije nego što vrhovima prstiju osjetite vrući, debeli kurac. Zatvorenih očiju, sve što sam mogao da osetim je da mi lice prekrivaju poljupci, da mi grudi češljaju i stiskaju. Zgrabila sam i povukla Tonijev kupaći kostim, potisnuvši ostatak dolje, a zatim ga ostavila da pluta u vodi. Smijali smo se dok sam je ljubio u obraze, pritiskajući joj grudi u leđa. Ali primijetio sam da ste vas dvoje prilično česti plivači, a ja nemam mnogo planova... Moj novi ljubavnik Toni ispunjavao mi je život orgazmima i poljupcima. Andy je malo zadrhtao kada je osjetio vodu oko svog tijela.

Darmstadt azubi speed dating

TOP