Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
D

uboko je uzdahnula, gotovo stenjajući.
Ali ostavimo to dok ne doručkujemo u krevetu.""Šta kažeš na ponoćnu užinu sada?"Eve je sagnula glavu da proguta moj gnjecavi kurac bez upozorenja. Internet je divna stvar. Okrenula se, njena haljina je preletjela preko moje glave. Najmekši dodir, ili stisnut ili lizan ili sisan ili..." "O, da ihk darmstadt azubi speed dating. Nema otirača.

Nema veza na daljinu.Što je bilo šteta, jer su pića bez napora tekla u večeru. Nakon nekoliko minuta igre, koristio sam Evine sise kao poluge da je podignem iz klečećeg položaja i odveo je do kreveta. Probala sam nekoliko veza za jednu noć, ali nisam mogla uživati ​​u njima.""Jeste li uzeli u obzir lezbijsku rutu?"Zadirkivao sam. Moje ruke su se vratile na njene bradavice, žestoko ih uvijajući dok smo se strastveno zabijali jedno u drugo, konačno utonuvši u miran san tek nakon što je Eve doživjela još nekoliko eksplozivnih orgazama, a ja sam poprskao svoju spermu u njenu matericu."Mislim da je to naša posluga u sobu", promrmljala je Eve kad smo začuli kucanje na vratima.
Zadrhtala je od konačnog orgazma netom nakon što je progutala moju svježu spermu. Eve mi je rekla da ga je odabrala jer joj je čipka protrljala bradavice i učinila ih tvrdim."Lijepo je što nema potrebe za podstavkom."Mislio sam da je samo zadirkivala.

Volim da ga trljam kroz muške pantalone."Konačno spustivši ruke sa sisa, Eve se nagnula bliže, bradavicama mi je okrznula lice, primamljivo blizu, a zatim odplesala dok je bacila ruku u moje krilo. U prigušenom svjetlu jedne lampe, sa strahopoštovanjem sam gledao kako se vrti, zadirkujući me polako skidajući se.

Ona je povikala. Dolari ušteđeni iz njenog kućnog budžeta lepo su je postavili na njeno mesto. Nije se ponašala kao pokorna kad me je žustro zavrnula u tapaciranu stolicu u uglu sobe. Imao je onu starinsku gracioznost. Jezik mi je zadirkujuće prešao na Evine jaku unutrašnju stranu butine.

Posegnuo sam i stisnuo joj bradavice. Želim da probam zlatni tuš. Kada on skinem ih...nežno molim... Treba mi mjesto za spavanje i priznajem ideju o Lijepa grijalica za krevet je privlačna. Želim ga obožavati.""Volio bih da smo još uvijek u restoranu, da ti radim..." "...ručni posao tako spor da bi to bilo za moje zadovoljstvo.

Dok smo ulazili u inače prazan lift, prijateljski sam je stisnuo za zadnjicu. Tiho je posegnula i dovela moj kurac do svoje pičke. Počastio sam je drugom."Ovaj je za dah."Ugrizao sam joj bradavicu. Jezik mi je ravan sa donje strane, šakam korijen, dražim osjetljivo mjesto gdje se glava spaja sa osovinom."Jedna po jedna, Eve je skidala podvezice dok je govorila.„Volim da pronalazim tačkice koje izluđuju ženu. Toliko da je u trenutku kada se rakija pojavila, Eva bila dovoljno pijana da zna da ne smije nikuda voziti."Ali zašto me želiš?"Zapanjila me svojim pitanjem."Nisam neko zategnuto malo plavo i tvrdo tijelo o kakvom Lit autori uvijek maštaju. Dodao sam prste, a zatim zakotrljao jezikom do njene 'g tačke', a zatim još više grickao klitoris.

Konobar je tiho ušao. Eve je žurila kroz ostatak svlačenja dok sam se približavao. A pravi muškarac. Želim da me nateraš da isisam urin iz moje gaćice.""Ti si nevaljala djevojka."Pljusnuo sam je bez upozorenja, spljoštenom rukom preko njene zadnjice. Bordo grudnjak bio je spektakularan, podižući njene sise u blistav dekolte.

Ihk darmstadt azubi speed dating

TOP