Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
D

akle, kada smo tek šest sati kasnije počeli intervju, nakon što smo spavali samo nekoliko sati, nismo bili u vrhunskoj formi.

Samo nekoliko trenutaka kasnije, začulo se glasno kucanje na vratima."Da prestanemo?"Prosiktala sam, u ovom trenutku nisam baš sigurna da li mogu."Jesi li jebeno lud?!"on je odgovorio: "Samo ostani tamo i završi ono što si započeo."Tiho sam se nasmijao dok sam čuo Jordana kako nas proziva: "Ne pretvaraj se da jebeš tamo, znam da si se upravo onesvijestio", rekao je, lupajući po vratima, "Došlo je do promjene plana. Nikada se nije prestao jebati uz moj kurac, a ja sam brzo pucala u njega, stenjući tiho i dugo. Više sam uzbuđena nego nervozna." Nasmiješila sam se i zagledala se u njegove oči prije nego što sam lagano pritisnula usne na njegove.

ali ozbiljno, o čemu si mislio?" "Nisam.Žao mi je...," izvinio sam se heeltyd speeltyd dating. „Jesi li nervozan?“ „Da, ali biću dobro.

Izašli smo iz hotela i mahnuli navijačima koji su čekali vani da nas vide. Oh, i samo da znaš, mi nismo se onesvijestili i nismo dosadni!"Nasmiješila sam se i malo se nasmijala, znajući da to govori jer ga je Jordan stalno zadirkivao zbog činjenice da će nam seksualni život postati dosadan sada kada smo zaručeni usklađivanje krvnih grupa.

Ostavljajući lijevu ruku ispod njegovih grudi, desna je klizila niz njegov zategnuti trbuh sve dok nije našla njegov kurac, tvrd kao kamen i poskakivao gore-dolje. Odjednom mi je telefon počeo da vibrira. Počeli smo brzo da se krećemo, napuštajući ljubljenje kada smo pali na pod.

Heeltyd speeltyd dating

TOP