Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

isam znala ništa o muškarcima, a kamoli o ovome. Nadalje, Anna je bila ključar, nakon što je osigurala privremeno radno mjesto kao "monitor opreme". I odjednom sam bila u njegovom naručju, on u mojim. Bio sam svjestan da mi sok curi niz nogu i počeo sam gubiti svaki osjećaj inhibicije."OK", čula sam udaljeni sićušni glasić, jedva ga prepoznajući kao svoj. Shvatio sam da stenjem, cvilim, dok sam se trljao sa sve većim intenzitetom i žarom.
Kao da je i on donosio odluku. Ipak smo plesali, atmosfera napunjena, naša tijela jedva se usuđuju da se pomaknu da se drugi ne bi izvukli iz čarolije.
U daljini sam čuo tihe tutnjave školskog života. "Uvijek možeš natjerati Amy da ti pomogne. Na kraju sam se odlučila za mekani bijeli pamuk sa kratkim rukavima koji je pokazivao taman dekolte i naravno moj pirsing na stomaku. I na kraju sam osjetila kako mu ruka leži između mojih nogu, hvatajući natopljeni materijal, a njegov srednji prst miluje naprijed-nazad. JEB ME!Svi su me okružili i grlili i ljubili moje zajapurene obraze zabavljanje sa džemperom. Dok smo se držali za ruke ispružene, on ih je polako pomicao u svim smjerovima poput mimičara. Osjetila sam kako mi se usne vlaže dok se njegova druga ruka širila malo dalje uz ivicu mog tijela sve dok zglob njegovog palca nije bio primamljivo blizu mojih golih grudi.Činilo se da je ovo trenutak istine. Svi imamo kopije svih ostalih". Ostali su se složili.Činilo se da sam bio hit. Njegov dodir je bio dodir iskusnog čovjeka. Osjetila sam njegove prste kako nježno kruže po mojim leđima, ispod gornjeg dijela - lagani uzdah koji je pozdravio otkriće da nema grudnjaka, njegova ruka se nervozno s vremena na vrijeme povlačila do mog struka, do bokova, do ramena, do vrata - do njegovog dodir je uvek oprezan kao da naslućuje neizbežno kucanje.

Ništa poput bjesomučnog hvatanja momaka kojima sam, vrlo rijetko, dozvoljavao pristup.Činilo se da niko od nas ne diše. Odmah.

Intenzivnije sajt za upoznavanje staforda. Ko zna šta je to trebalo da znači?Nema veze, pustio je to."U redu, ustani, da ti pokažem. I usput, to lice ne radi od tvoje 8. Ali drugi dio mene, dio koji mi je curio iz usta tečnostima požude, htio je da svrši kao raketa, da im eksplodira u lice.

Zabavljanje sa džemperom

TOP