Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

ustila je njegovu dužinu da joj odmara u ustima i zadovoljno ga sisala, shvativši da većinu toga može podnijeti bez nelagode. Osjetila je kako su oči dvojice muškaraca uprte u nju dok je otključavala vrata, a otrcani ostaci njene haljine prilijepljeni su joj za stražnjicu. Kroz neuredne listove kose zurila je u Eda dok je gutala njegov držač. Ponovo se naslonila na Jorgea, ispuštajući još jedan jauk dok ju je on širom otvarao. Bilo joj je savršeno udobno tamo gdje je bila, ali dok se Ed popeo na krajnji kraj sofe mogla je reći da će zajedno biti nezgodna masa ruku i nogu u ovom malom prostoru."Uh, čekaj malo", rekla je promuklim šapatom.

Dok su dvojica muškaraca nestrpljivo posmatrala, ona je uputila kratku malu poruku Pam, suština je bila da ne čeka. Leđa su je boljela i osjećala je kako joj noge popuštaju pod opterećenjem. Uzdahnula je kada je Jorge iskliznuo iz nje, a zidovi su joj se prilijepili za njegov kurac dok se povlačio. Konačno je počela prelaziti s jednog na drugi, spuštajući se na svaku nekoliko sekundi uz čvrst šmek usana dok je prstima prolazila ispod njihovih jaja. Nije imala vremena da razmišlja o ironiji situacije;Ed se već kretao pored nje i sjedio u sredini, raširenih nogu i kurac u ruci. Uz dahtanje uzbuđenja, Kristen se srušila na Jorgeova prsa, dopuštajući mu da je obavija svojim snažnim nogama i ramenima. To je trajalo još nekoliko minuta, znoj se slijevao niz njeno zarobljeno tijelo, sve dok njena čula nisu bila toliko preplavljena da je iz nje niotkuda izbio orgazam. Njegov stisak na njenoj lobanji se pojačao i počeo je nemilosrdno da je jebe u grlo, silinom koju nije očekivala. Ed se nasmiješio i ustao, spremajući joj se pomoći da siđe, ali se umjesto toga otkotrljala s kauča iznenađujuće tečnim pokretom. Umjesto toga, trljala je Eda desnom rukom kad god je bila u mogućnosti, između čarolija otkucavanja njegovih puzajućih prstiju zabavljanje sa nekim značenjem sna. Gledala je s jednog na drugog sa blijedim osmijehom, vidjevši da i oni izgledaju kao da su prošli deset krugova. Prigušeno svjetlo u hodniku otkrilo je Kristenino raščupano lice, pramenove kose zalijepljene za oba obraza i njezinu šminku razmazanu nepopravljivo.

Bila je znojav, koža joj je bila crvena sa mrljama i masivni tragovi sline visili su joj s lica.Činilo se da to nije smetalo ni jednom ni drugom muškarcu dok su joj usnama stisnuli grlo i posegnuli do njene nježne, izlizane mace, dajući njenom klitorisu malo pažnje. Noć je bila topla, ali je i dalje bio šok za sistem nakon bliske vrućine u klubu. Ed je stajao pored nje, nespretno je milovao po boku kao da nije siguran šta dalje."Pa", rekla je konačno, obavijajući ih oko ramena, "ne znam za vas, ali ja sam spremna za drugi krug.""Na koji način?"upitao je Ed, koji je već mislio na posao."Prva vrata na desnoj strani će biti dovoljna. Kao da su mogli doprijeti do tuđih misli, Jorge je stisnuo Kristenine ruke iza njenih leđa i savio je, s ustima ravno u Edovo međunožje. U njenim raširenim prstima na magičan način pojavila su se dva kurca, a ona ih je mazila sa više energije i cilja nego što je to činila prije. Dok su im mušice već bile otvorene, spuštala je njihove farmerke jednu za drugom, dižući ruke uz njihova bedra. Uz mjesec koji je sijao kroz velike prozore terase bilo je dovoljno svjetla za njene potrebe.Željela je za promjenu imati dobar izgled. Do sada joj haljina gotovo da nije postojala, spuštena ispod grudi i zgnječena iznad bokova. Oči su joj nastavile lutati ulijevo, svjesna kako mu desna ruka napumpava kurac i Jorgea koji se šulja prema njoj na koljenima, spremajući se da preuzme svoj red u njezinim ustima. Dok ga je držala u ustima, pogledala ga je širokim privlačnim očima, blago nagnute glave, pitajući koliko daleko želi da ode.
Najzad je duboko uzdahnula i podigla svoje natopljeno čelo s Jorgeovog ramena."Prekidač je s tvoje desne strane", rekla je Edu, čitajući mu još jednom misli. Nakon naleta toplog daha iznad glave, ispružila je jezik i poškakljala vene ispod, prateći ih cijelim putem niz njegovu osovinu dok nije mogla skoro, ali ne i osjetiti njegova jaja. Kada su se vrata zalupila iza Jorgea, mrak je bio potpun, a ona je osjetila iznenadni udar njihovih ruku na sebi, pipajući i grebajući svaki centimetar otkrivenog mesa. Mislim, osim ako ne insistirate na spavaćoj sobi..." Kristen je otišla niz hodnik, okrećući se da im uputi zadirkujući mali osmijeh."Hajde."Otvorila je vrata dnevne sobe i zahvalno izašla iz petnih žila, gurnuvši ih u ćošak. Vratila je svoje ključeve Edu i povela se uz prilaz, dok joj je oko bokova lebdio hladan planinski povjetarac.

Zabavljanje sa nekim značenjem sna

TOP