Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

vdje ima puno lijepih djevojaka primjer rečenice relativnog upoznavanja. Cindy je bila tako mokar za nju. Onda je došlo još jedno kucanje."Ja ću govoriti, ne brini."Sandy joj je šapnula."Jesi li dobro?""Da, pretpostavljam."Cindy je namjestila odjeću i obula sandale.
Na kraju je izašla i zgrabila kutiju, krenula je niz stazu. Sandyni zaronjeni prsti brzo su se kretali, bili su potpuno obloženi spermom, Cindyna bedra su postajala glatka i ljepljiva. Mindy je bilo teško otići, ali morala je. Sandyna požuda je iznenada prerasla i počela je da udara svoju pičku.

Njeno telo je bilo uzvišeno. Sandyna maca je pulsirala kada je vidjela njeno uglavnom golo tijelo.
Sandyno zadirkivanje ju je izluđivalo, htjela je vrisnuti od napaljene frustracije. Mindy joj je jako nedostajala, iako to nije pokazala.

Srušila se u kadu i pustila bolove svojim suzama koje su jecale. Prošaptala je hrapavim glasom."Vidimo se kasnije dušo."Cindy se iznenada okrenula i zgrabila je, ubacivši vlažan poljubac na svoje usne.

Svi ljubazni gestovi su joj navalili na um. Osjetila je kako joj curi preko listova sve dok joj nije stigao do stopala.

Upravo je pronašla cestu koja ide van grada, panično je tražila udaljeno mjesto. Njena juniorska godina, upoznala je Dana i sve se promijenilo.

Primjer rečenice relativnog upoznavanja

TOP