Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

a samo malo koda i nekim inovativnim programiranjem uspio je uvjeriti policajca Jonesa da priča kao djevojka iz doline, masturbira se u javnosti, probija svoje dupe dildom i bude jebana u guzicu na haubi svog auta bili su potpuno normalni delovi njenog posla. U međuvremenu ju je njen kapetan dodijelio univerzitetskom programu za širenje zajednice dva brata i dvije sestre se zabavljaju. Zločin koji se danas dogodio bio je mnogo drugačiji nego u prošlosti, ali sila zaista nije privlačila štrebere kao što je to činila džokere. Nakon što je bila van snage, krenuo bi drugi dio njenog novog stava. Doktori su rekli da se možda nikada neće probuditi, ali on se i dalje nadao da hoće.

Nakon svega što je prilično snažno udarila ženi u glavu, nije vjerovatno da će se sjetiti mnogo toga od tog susreta. Ostatak sedmice protekao je otprilike na isti način;ušla je u kompjutersku laboratoriju, učenici su je ignorisali i igrala je Džejsonovu igru ​​sve dok je nije izbacio na kraju dana.

Muzika je tekla po kablu i ušla u slušalice koje je stavila nakon prvih 20 minuta sviranja kada je primetila prljave poglede ostalih koji su pokušavali da rade u laboratoriji kako se radiometrijsko datiranje koristi za određivanje starosti Zemlje. Jennifer se promeškoljila i osjetila dildo i dalje u njenoj mački, to je poslalo valove zadovoljstva kroz nju dok je pokušavala da se pomakne, a umjesto toga pronašla je kako joj bokovi klize gore-dolje po njemu.Čula je svoje jauke u tihom noćnom zraku dok je ubrzavala i još jednom radila do orgazma.

Dva brata i dvije sestre se zabavljaju

TOP