Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
D

jelomično je otvorila usta i pustila jezik preko glave i povukla ga unazad dok je zatvorila usta na dijelu glave kako se radiometrijsko datiranje koristi za određivanje starosti Zemlje.
Njegova ruka je dalje lutala dole da oseti prorez i odvojila usne sa dva prsta dok je trećem pustila da prati i polako masira ulaz u njenu vaginu. Njegov tvrd pritisnula joj vaginalne usne. Pomicala je kukove s njim aplikacije za upoznavanje koje rade besplatno. Mogao je osjetiti kako se njezine grudi zbijaju u njegove grudi, a ona je mogla osjetiti kako se on snažno trlja u njen nasip. Polako je uvukao prst i počeo ga pomicati unutra i van. Ona ga je gubila.
Znao je da je izgubio kontrolu nad svojim čvrstim dijelom koji se već zaglavio između njenih nogu, a ona je razdvojila noge i omotala ih oko njegovog čvrstog držeći ga što bliže svom brežuljku."Je li to sve? Samo poljubac u usne?"ona je rekla. Sa uzdahom olakšanja, Surya je počeo da se kotrlja prtljagom prema terminalu da uhvati šatl. Možda ćeš htjeti ostati s peškirom i uzeti svoju odjeću za brzu uslugu pranja rublja."Surya je izašao sa ručnikom omotanim oko njega, pozvao poslugu u sobu i izvukao svoju odjeću van sobe u plastičnoj vrećici za brzu uslugu pranja rublja.

Kako se radiometrijsko datiranje koristi za određivanje starosti Zemlje

TOP