Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
I

di na moju vožnju."Zahtevi gasa."Moji prijatelji i ja ćemo se zaista dobro zabaviti.""Ne, hvala. Allie ih vidi kako će izvući oružje, ona instinktivno izvlači svoj Glock 12 prema njima u istom trenutku kada su njihovi pištolji upereni u nju."Odbij, seronjo!"Allie viče."Mogu vas srušiti dvojicu prije nego što bilo ko od vas dobije snimanje."Spoji svoje lice s tri pištolja na njoj dok okreće oči u stranu da vidi Throttlea kako uperi pištolj direktno u nju aplikacije za upoznavanje koje rade na redditu. Allie i Hector izlaze iz Sabre dok im se Javier i njegovi kolege članovi bande približavaju."Pa, šta se jebote dogodilo, Hectore?"Javier nemilo postavlja pitanja."U redu, zajebali smo, Javier."Hector navodi."Izgubili smo drogu i novac, ali nismo otišli praznih ruku."Allie otvara haubu prtljažnika i izvlači nagog Mikea za ruku. "Pa, kako je Javier prihvatio vijest?"pita Allie, za volanom Sabre, vozeći se niz Brokerski most."Ne tako dobro."Hector se javlja sa suvozačevog sjedala, odlažući svoj mobilni telefon."Oni su stvarno ljuti zbog ovoga.

Allie namješta retrovizor i vidi Anđele smrti kako jure na svojim helikopterima, pucajući na nju."Sranje! Ti šupci motoristi jednostavno neće odustati!"Allie uzvikuje, udarajući nogom po gasu. Ona nije zainteresirana."Allie uzvikuje."Sada, odjebi.""Hajde, dušo. Sasha zastaje dok vidi da je bajker za stopu viši od nje i impresivno širokih ramena. Zajebali smo."Hektor ponizno popušta."Šta mogu učiniti da ti se iskupim?""Možeš uzeti auto."Allie prilazi Hectoru, pružajući ključeve od auta."Vrijedi najmanje 15.000 dolara. Prestao sam izlaziti s biciklistima kad mi je bilo petnaest."Sasha odgovara, manje ljubazno. Allie hvata Sašu i trči po Banshee."Daj mi ključeve, ja vozim."Allie komanduje. Nemojmo sada raditi ništa ludo."- kaže Brucie visokim i drhtavim glasom, držeći se mirno."Ne znam. Ostatak vožnje bio je tih dok Allie skreće u ulicu Creek i nastavlja niz Mohanet Avenue.
Ispalila je nekoliko hitaca u bicikliste, natjeravši ih da pobjegnu u zaklon. Brucie uzdahne s olakšanjem koje je prekinuto Allie koja je gurnula koljeno u njegov čučanj, zbog čega se Brucie prevrnuo i pao na trotoar, vrišteći od bola."MOJA KUPA! MOJA DRAGOCENA KUPA!"Brucie viče."Jebena kučko!""Sljedeći put kad mi jebeš djevojku u guzicu, to je dodatnih sto."Allie zahtijeva."U redu, u redu."Bruce popušta, njegujući svoja jaja koja kucaju bol."Jesi li njen makro?""Svodnik?"Allie je uvrijeđena i posegne za svojim pištoljem."Hijo de puta madre, jebeno ću te okončati!""Allie, ne."Sasha ulazi, hvatajući Allie za ruku."Samo idemo."Gledajući u Sašu, Allie pokušava da se smiri. Dok je Allie ljubaznije raspoložena, Sasha je vodi iz mirnog stanja i stenje Brucieja."Hej, Saša."Brucie doziva."Još uvijek radimo sljedeće sedmice?""Da, naše uobičajeno vrijeme."Sasha potvrđuje dok nastavlja da odlazi sa Allie."Ne mogu vjerovati da ćeš vidjeti tog pendejoa nakon kako se ponašao prema tebi."Allie kaže, sjedeći na suvozačkom mjestu Sasha's Banshee."Znaš da je to tvoj problem, dozvolio si da te seronje poput njega koriste.""Ali ja sam plaćen da bih bio iskorišten."Sasha odgovara dok se vozi Avenijom Mohanet."I prije nego što uopće počnete, znam da ne odobravate ono što radim, ali ono što radite nije baš legalno.

Jednom na mostu, Allie ubrzava da skrene i odsječe ostale automobile, uzrokujući da neki od njih izgube kontrolu i sudare se s drugim automobilima ili betonskim barijerama, ostavljajući za sobom škripu guma i sirena.. Allie se pita da li bi jedna od ženki željela da je primi kao uslugu Hectoru, možda bi čak bila voljna podijeliti svoj krevet s njom, gledajući kuda će to dovesti. Allie juri do gasa i hladno ga udara kundakom svog pištolja. Sasha zgrabi pištolj iz Throttleove ruke, petlja da ga čvrsto drži objema rukama i usmjeri ga prema još uvijek stojećim AOD-ima da pomogne Allie."Nazad! Odmakni se odmah!"Sasha viče širom otvorenih očiju. Jedini izbor koji imaš kada ti se cijelo moje poglavlje gang-bangs sviđaš ili ne voliš.""Pusti sada ili ću te ubiti."Allie prijeti dok žuri kod Saše."Del, umukni tu kučku."Throttle naređuje krupnom bajkeru deja vu dating. Uzvraća Saši bijelac obrijane glave i izrazito mišićavog tijela, koji nosi samo sive pantalone za trčanje, zlatni sat i zlatni medaljon na kojem piše 'NE'.

Allie mijenja brzinu za naprijed i udara nogom o ručicu gasa. Del vodi na svom Hexeru sa AOD izvršiteljima s njim.Čuvši kako meci prolaze pored nje, Sasha ponovo vrisne dok spušta glavu."O, moj jebeni bože! Oh, moj jebeni bože! Ubiće nas!"Sasha izbezumljeno zariče."Ako nas uhvate, ubiće nas! Ili će nas silovati pa ubiti! Ili će nas možda ubiti i onda..." "Saša, smiri se!"Allie viče."Izgubićemo ih kod Broker Bridgea!"Banshee vrišti da skrene i odveze se do rampe Broker Bridgea.
Del nastavlja hodati do crne djevojke s ustima Portorikanca sve dok se ne približi dovoljno da se navije i jednim udarcem je sruši na asfalt. Možda će nam se stvari javiti.""Siguran si da bi trebao biti s Javierom?"Allie pitanja sa oprezom."Šta ako odluči da te otkači nakon što završi s Mikeom?""Naravno, jebeno mi je stalo.

Aplikacije za upoznavanje koje rade na redditu

TOP