Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

sećam tvoj poslednji grč i ostaješ u meni dokle god možeš, dok ne omekšaš i ne isklizneš. Moje oči padaju na alat za pulsiranje između tvojih nogu. Ali još nisam dovoljno mokar.Želim da ti kažem, ali ne želim da znaš da sam budan. Već si potpuno natečen i osećam pečurku u sebi. Zato si se povukao, zašto se jednostavno nisi uzjahao i odjahao me do izlaska sunca. Tvoj prst veselo putuje oko ulaza, zalizan od mog soka. Radosno stenjem dok se odmičeš, zabijaš se u mene, tvoja jaja lupaju po mom klitorisu, koji se povukao iza svoje haube, ali i dalje odaje prigušene talase zadovoljstva. Okrenem lice i položim čelo na prekrštene ruke. Podnosio sam to samo iz tog razloga. Iznenađuješ me time što se ne penješ, već kliziš dole. Ti nađeš način da ubaciš četvrti prst, a ja ti uvrnem prste dok mi masiraju g-tačku. Nekim danima to radim, drugima prespavam tvoje pokušaje, danas te želim, samo ne prebrzo.
Moje miganje omogućava da mi se obrazi razdvoje, omogućava vam da se sigurnije ugnijezdite uz moju zadnjicu. Posljednja ekspanzija dolazi i vi se gurate što dalje možete. Video sam tvoje oči sinoć kada sam došao u krevet, lukavu sreću što sam vidio svoje tijelo bez gaćica kada sam se provukao između čaršava. Došao sam;Spreman sam platiti cijenu koju želite, a to je jednostavno da je zabijete u mene. Moje oči odaju moju želju da me ispuniš tobom.
Ja sam životinja-žena. Pretvaraš se da spavaš ili ne, želim te jutros.Želim da te osjećam uz sebe i na sebi i u sebi, kako ispumpavaš iznutra svoju traljavu vlagu.Želim da osjetim kako tvoje vruće sjeme štrca u mene, svježe nakon menstruacije, prve noći kad te mogu imati bez nelagode koju menstrualni seks uvijek izaziva.

Tvoje ruke obavijaju moja bedra i tvoji prsti otvaraju vrh moje pukotine. Znam da ćeš, ako te ignorišem, glatko otkotrljati iz kreveta i otići do toaleta, ispraznivši svoje seme tamo dok se voda zagreva za jutarnje tuširanje.

I bio sam preumoran sinoć, predugo sam radio, predugo sam pisao. Umotamo se u ćebad i čujem da si zaspao streaming dating sam chanyeol sub indo. Osjećam tvoju glavu na svom analnom otvoru i nakratko je razmatram.
Uzdahnem kad zagunđaš, iznenađen što sam našao te unutrašnjosti tako mokre. Mrdam svojim okruglim donjicom uz tebe, samo malo, pa misliš da još spavam.Želim da mislite da morate raditi za svoju nagradu, iako je to i moja nagrada.

Odlučuješ da te nije briga, odluka koju ja volim, jer si me potpuno uzbudila, ljubavi moja django web stranica za upoznavanje.

Streaming dating sam chanyeol sub indo

TOP