Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
R

učak s Anne značio je samo jedno.Šta je planirala, da li bi to bilo dovoljno za oboje?Pomisao na ručak ju je uzbuđivala;ta pomisao joj je skrenula pažnju i njen um je odlutao u divlju fantaziju. nadam se ne žališ..." Smirila je njegovu strepnju rekavši: "Ne brini, ovo je između tebe i mene i ...što se tiče žaljenja za bilo čim."Zastala je i Jim joj je rekao: "Da?"rekla je šapnuvši: "Pa Jim, jedina stvar za kojom žalim je što sam nakon toliko vremena radila ovdje, ...što sam propustila toliko tvog mlijeka, rekla je lukavo... Drugo, zadržimo ovo platonsko, znam tvoje oženjen, ali trenutno ne želim da se mešam."Jim je odgovorio: "Marija, ovo teško da je platonski."Ali Marija je insistirala, rekavši: "Džime, zamisli to kao pauzu za kafu, osim što umesto kafe, ja pijem tvoje muško mleko, možeš li to da podneseš?"Pa, nije trebalo dugo prije nego što je Jim pristao na ovaj aranžman s obzirom na njegovu situaciju kod kuće. Ponekad, kada bi mazila jedan kurac, trebala bi osjetiti da se približava orgazmu i morala bi odvojiti usta od jednog penisa, taman na vrijeme da uhvati mlaz koji izlazi iz jednog kojeg je mazila. Jim, ako mi dozvoliš da ostanem, bio bih voljan da uđem kod nje i da te osušim kad god želiš, koliko god puta dnevno želiš ! ...
Bila je to noć koja joj je zauvijek promijenila život, i ona je to znala. Marija je otišla do stolice kojoj je on pokazao i sjela. Nije morala dugo čekati prije nego što je osjetila kako mu se tijelo ukočilo i uz glasno stenjanje, pokušao se odmaknuti od nje."Oh, svršiću! Stani! Stani!"Ali sada neće biti lišena svoje poslastice i držala se za njega još čvršće, ubrzavajući korak sve dok on nije izbio, a njegovo ukusno sjeme ispunilo joj usta i šikljalo niz njeno gladno grlo.

Maria je znala da nikada prije nije isušila toliko muškaraca i da joj se vilica pomalo ukočila, ali je konačno završila, iscijedivši poneku spermu iz svakog muškarca."Ne znam za vas, ali moja usta su umorna!"rekla je svojoj prijateljici."Takođe, moja maca je tako mokra, mora da sam svršila 50 puta, svaki put kad sam progutala teret! To je bilo nevjerovatno!""U redu ljudi, izađite, vrijeme je za lijevak."rekla je Anne."Dobro Marija, evo gdje im moramo pomoći, hajde da se skinemo."Dok je Anne otišla po veliku staklenu činiju, Marija se polako svlačila za muškarce koji su počeli da izlaze iza zida. Jedan od muškaraca je podigao njezine gaćice i ushićeno ih ponjušio, a sljedeće što je znala je da su kukovi koji pulsiraju svuda oko nje, dok se svaki muškarac, milujući svoju muškost, okupljao okolo;ruke su joj izlazile, dodirivale, pipale, stiskale je. Polako je nivo posude rastao sve dok nije bila napola puna. Još uvijek nije preboljela svoju sretnu promjenu sreće s poslom, da nije djelovala impulsivno, odmah bi čistila svoj stol. U tom trenutku nije ništa rekao, ali je znala da će to doći kasnije. Anne je stala i rekla: "U redu, kako si?"Maria se javila, usta su mi se malo umorila, ali mogu još."Dobro onda, sad ti kreni s drugog kraja, a ja ću početi gdje si ti počeo i imat ćemo drugu pomoć!"Svaka djevojka je zatim otišla na suprotnu stranu odakle je krenula i svaka je počela klati glavom na kurčevima koje je servisirala druga žena.

Također je osjetila da se Džimova nevoljkost istopila, ali samo da bi bila sigurna da je obavila ruke oko njegovog struka kako ne bi mogao pobjeći. Jedan muškarac se spustio na koljena raširivši njena vlažna mokra bedra i počeo da jede njenu macu."U redu, nadam se da nisam propustio zabavu."rekla je Anne dok se vraćala s velikom zdjelom i nekoliko čaša za šampanjac."Šta kažete na to da za sada drkate u ovu činiju, postajemo bolji.""Kako bi bilo da nam dopustiš da te jebemo!"čuo se glas s leđa."Sada znate pravila, ne možete nas jebati dok se potpuno ne isušite ili dok mi ne budemo siti i zadovoljni."Ali začuo se još jedan glas koji govori: "Ha! To će biti dan, vi djevojke imate nezasitan apetit, a nikad se ne zasitite!"Polako, kako je svaki muškarac dostigao orgazam, ispraznio je svoj teret u veliku zdjelu. Nakon nekog trenutka obratio joj se govoreći: "Znaš, ovo je četvrti put ovog mjeseca da kasniš sat vremena na posao, imaš li nešto što želiš da mi kažeš?"Maria je osjetila kako joj se grlo steže jer je osjetila da će zaplakati sve što je uspjela izaći bilo je vrlo tihim glasom: "Žao mi je, zakasnio sam."Ali njen šef je, podigavši ​​pogled sa posla, rekao: "Znam da ti je žao, ali ostaje činjenica da takvo ponašanje nije prihvatljivo, bojim se da ću morati da te pustim."Kada je to čula, suze su joj navrle na oči i počela je da plače: "Molim te, Džime, preklinjem te, učiniću sve, molim te!"Kada je počela da plače.
Kako je svaka djevojka polako krenula prema centru, mogla je vidjeti da su se neki muškarci izvukli iz rupa, ali i drugima je ponovo postalo teško. Još više ju je omestio miris njene već dobro podmazane mace, miris za koji se nadala da drugi ne bi primetili.

Jim je konačno povukao kurac. Jim je ustao da uzme kutiju maramica i prišao joj i dao joj maramice, "Evo, uzmi ove."Maria je podigla pogled od svojih suza i zatekla sebe kako ponovo bulji u to međunožje;nesposobna da se kontroliše, neočekivano je podigla ruku i mazila je na njegove pantalone samo da bi otkrila da je kroz tkaninu osetila da njegova muškost već reaguje na njen dodir.

Očajnički je željela da se hrani Jmsovim sjemenom više od bilo čega drugog u tom trenutku. Dok je krenula niz ulicu svojim kolima, prisjećajući se svojih iskustava od prethodne noći, njena slobodna ruka je prvo odlutala do njenih usta, opipavajući njene meke, gipke usne sa čuđenjem i čuđenjem zbog svega što su radili sinoć. Razgovarao je sa jednom od sekretarica o klijentu, ali je vidio da ulazi, šteta je napravljena. Nervozno je ušla, pomalo stidljivo govoreći: "Da, Jim, htio si me vidjeti?"Jim je odgovorio, ne podižući pogled sa onoga što je radio, "Molim te, zatvori vrata Maria i sedi". Znaš da ne mogu stati samo na jednoj šoljici."Oboje su znali šta kafa znači, a ona nije mogla da dočeka drugu priliku za porciju Džimove ukusne "kafe". Njene gaćice su zaudarale na njen pljesniv miris, mokre od njenih sokova;spustila ih je na obližnju stolicu rade li web stranice za upoznavanje.
Odlučila je da je ponekad dobro biti impulsivan. Bio je topao i sunčan dan kada je Marija rano ujutro izašla na šetalište svog doma;bila je na putu na posao, kasno kao i obično jer je predugo ostala budna sa prijateljicom.
Skupo namještena bila je evidentna posvuda, njen šef je izgledao tako veoma zapovjednički za svojim stolom, gotovo zastrašujuće. Marija nije mogla a da ne mašta o vremenu ručka i onome što joj se sprema. Nakon što je isušila Džima poslednji put tog jutra, zahvalila se Džimu pre nego što se izvinila i vratila za svoj sto.

Samo gledajući je znala da su i neki spremni da eksplodiraju. sanjala.""Čini se da radiš mnogo toga."rekao je Jim, "Želim razgovarati s tobom o tome jutros zajedno s nekoliko drugih pitanja, molim te, dođi u moju kancelariju."Dok je njen šef odlazio, pomislila je u sebi: "O, Bože, sad će me otpustiti, samo znam!"Marija je ustala i zagladila suknju i polako otišla do šefove kancelarije, činilo se da svaki korak traje čitava večnost sa kim se zabavlja john cena.

Evo priče koja je zapravo prolog mnogo dužeg nastavka koji sam pisao, a koji ću objaviti kasnije;ovo predstavlja i razvija glavnog lika i sporedne likove. Kasnije tog jutra, dok je Marija radila za svojim stolom, Jim je prišao do nje i dao joj neke papire da radi, a zatim dodao: "Marija, ... Poruka na njenoj govornoj pošti bila je prilično jasna."Zdravo Marija, voljela bih da dođem i podijelim ručak sa mnom danas, nadam se da si gladna!"Marija je osjetila kako joj srce poskoči samo na tu pomisao. Marija se jedva suzdržavala čekajući ručak;ustala je od svog stola i požurila kroz vrata do auta. Vrtoglavica joj je prošla tijelom na tu pomisao, a onda je osjetila onaj poznati trnci i vlagu, otkrila je da joj je ruka zalutala između nogu.

Rade li web stranice za upoznavanje

TOP