Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
D

a li uživate gledati to? Da li volite da gledati ženu kako masturbira?""Da, to me stvarno pogađa" Moj pulsirajući penis u ruci očajnički moli da me pomiluju. Kako bih volio da se prevrnem i uzmem je u naručje, poljubim joj potiljak, osjetim njene grudi, osjetim kako joj bradavice oživljavaju pod mojim prstima. "o čemu razmišljaš?"ona me pita... Dogovoreno?"Uredu!Znate šta ja mislim... samo ti je rekla ne na tako lijep način kao ona mogao...
Samo..." I pitam se koji je zaključak te misli , strpljivo čekam, znajući da ona ne može samo dopustiti da taj trenutak tišine potraje."Razmišljate o dobrim stvarima? Erotskim stvarima?"a ja se hihotam pokušavajući da razbijem raspoloženje."Samo stvari" je njen odgovor."Nekako sam zabrinuta zbog onoga što se dešava kod kuće. "definitivno ne s bilo kim osim s tobom... jebote.

(Ja sam punokrvni muškarac zaglavio u hotelskoj sobi sa prelepom ženom o kojoj sam godinama maštao sa samo jednim krevetom...) Moj poluosmeh me odaje... Gledam je želudac zatreperi i moja ruka ispruži ruku, još jednom samo od sebe, izvan moje racionalne kontrole, i udari se o njenu bradavicu, najstrašniju uspravnu, tvrdu, drhtavu bradavicu koju sam ikada imao zadovoljstvo uzeti među prstima... Izgovarala je reči poljupca smrti, strašne reči koje se uvek izbegavaju, "nikada nećeš imati jebene molitvene reči", reči koje svi ljudi mrze, "kao brat" u bilo kojoj formi riječi" Kad izađe, držeći suknju i džemper na način na koji to mogu samo žene, ona je slika ljepote, erotike, poželjnosti i ne mogu a da je ne pogledam gore-dolje, moje oči privučene njoj.
Snijeg sada postaje neugodan za vožnju, pada mrak."Mislim da bi trebali stati u slijedećem hotelu i nabaviti par soba", njen prijedlog je, vidim kako se smiješi u mraku. Oči joj se otvaraju i gleda direktno u moje oči, taman toliko svjetla sa ulice da mogu vidjeti, oči su joj opet blizu proreza, a ja gledam kako ide preko ivice, njena duša se ulijeva umoje, te prekrasne crte lica skupljene od zadovoljstva, "ohhhhhh!Unnnnnnnnnh!" talasi nastavljaju da bjesne njenim tijelom, gledam kako joj orgazmički trepere kroz stomak, noge joj drhte, bokovi su joj podignuti s kreveta. masturbirati?"i opet, onaj glupi mali posramljeni kikot."da, obično... Gledam je kroz najintenzivniji orgazam koji sam ikada vidio da žena ima, onda počinje da se smiri...

skoro da vidim pogled neba i skrenem pogled što brže mogu, bijesan na sebe dok rumenilo počinje da boji moje lice. da si zabrinut za našu vezu?"je moj einsteinium odgovor.. brzi izlasci u Springfieldu mo.

Brzi izlasci u Springfieldu mo

TOP