Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
B

oginja Atena pršti njegovo tijelo ljubičastim iskrama koje izlaze iz vrhova njenih prstiju. Persefona drži troglavog psa Cerbera na povodcu, a njegove tri pseće glave režu i škljocaju i laju na Dika i Mačku. Ona ga stisne i ono mu govori, govoreći mu da ga poliže i zabode jezik duboko unutra."Onda probaj moju ambroziju, ona će te održati."On raširi njen šupak i gurne jezik duboko unutra, vrteći ga okolo, pomerajući ga unutra i van, a zatim ljubeći njen mali otvor.Što više ljubi, liže i sondira njen anus, on se više otvara da ga pusti unutra. Svjetska populacija je preko 7 milijardi, ali samo nekoliko besmrtnih bogova i boginja je ostalo na zemlji i živi među ljudskom populacijom radiokarbonsko datiranje nz cijena. Povlačenje i štipanje izazivaju nesnosnu bol, stvarajući simfoniju vrištanja, moljenja i plača. Mount Olympus Studios vode tri najljepše, najvještije, najdekadentnije Dominatrice na Zemlji: boginja Atena, boginja Afrodita i boginja Persefona. U sredini, na uzdignutoj platformi, sjedi Afrodita na svom tronu, odjevena u svoj crni kožni bikini. Ima gavranovo crnu kosu i nosi crne čizme na štiklu, crni kožni korzet, crni čipkani bistijer i crnu kapu sa vizirom."Jeste li spremni testirati svoje fizičke i psihičke granice?""Dobro, dobro jer imam neke testove za tebe. On otvara usta da uhvati sveto vino, guta ga dok ga ona toči.
Planina Olimp je toliko ekskluzivna da ne mogu da vam kažem njenu tačnu lokaciju -- nalazi se u neboderu u jednom od najvećih gradova na svetu, sa svojim ulazom u penthouse apartman na poslednjem spratu i ekspresnim liftom koji vodi klijente u različite igraonice. Bradavice mu iskaču iz grudi. vrisak bola i zadovoljstva datiranje starosti uranijuma torijuma.

Između njenih nogu niče dugačak, ogroman gumeni dildo, koji poskakuje gore-dole dok ona silazi sa bine."Prihvatit ćeš kaznu i bol."Hidra sa više zmijskih glava izmiče iz rupe i brzo namota rep oko nogu Pussy i Dicka, tako da ne mogu pobjeći. Ona se smiješi i stenje dok pušta svoje brane.
svojim jezikom."Afrodita skida donji dio bikinija i sjeda na prijestolnu stolicu tako da su joj slatki dupe obrazi na rubu jastuka stolice. Sagne glavu i počne tako što ljubi taban i sisa svaki prst, kao da je svaki prst natopljen klitorisom, vrteći ga u ustima. Ona raširi svoje dupe obraze i tamo ispod njene prelepe rascvetale vagine je njen zategnut, slatki smeđi otvor. Minotaur se naizmjenično jebe u usta, naprijed-nazad, unutra i van, gunđajući poput bika.

Oni su besmrtni i svaki ima natprirodne moći. Okružuje ga usnama, uzima u topla usta i unosi niz grlo. Cijeli sprat je botanička bašta: zatvoren staklenik rascvjetanih orhideja, tropskih biljaka, stabala mandarina i neba od marmelade. Ona voli da joj se služe, voli da joj se služe, voli da je obožavaju, voli da ima kontrolu.

Radiokarbonsko datiranje nz cijena

TOP