Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
D

onji dio mi je čvrsto stisnuo kaiš dok sam počeo dahtam, a moje oslobađanje bilo je tako blizu da se aktivira."Da se nisi usudila doći bez dozvole, mali robinje!"odbrusio je 'Starr'."Da, gospodarice!"Dahnula sam, a srce mi je skoro puklo od radosti što sam konačno sa svojim ginekologom, čak prerušen i sa publikom. Gubim broj ljudskih godina lako."rekla je, cereći se."Shvaćeno, mislim na pukotinu transformacije."Priznao sam."Pa, molim te, objasni mi kako je ovaj doktor naša 'prilika', draga moja Gyn."Odgovorio sam: "Pa, njegov jadni sin je bio samoubilački, nije mogao prihvatiti da nije pravog spola."Gyn je objasnio."Dao sam doktoru da prijavi dječaka pod imenom djevojčice u ekskluzivnom francuskom internatu. Onda je moju mačku koja je curila, čvrsto stisnutu oštro ubolo nekoliko brzih poteza jednog od 'Starrovih' flogera.

Sledećeg jutra, obučen u kratku, usku malu crnu haljinu i crne lakirane visoke štikle, Napustio sam Crvenu kuću sa svojim novim gospodarom. U dogovoreno vrijeme, dok sam sjedila za stolom i pijuckala mineralnu vodu iz skupe kristalne flaute za šampanjac, moj Gospodar je ušao s prekrasnom, kipovitom, možda bih je čak opisao kao mišićavu, plavu ženu u grimiznoj večernjoj haljini, duboko urezanoj prednji dio kako bi pokazao njen nevjerovatno dubok dekolte. Zhang je pozorno posmatrao, teško dišući, kako mi se traka izvlači iz grla, gramofon se ponovo okreće. Pogledao sam u nju i znao da se osjeća isto kao i ja, toliko da je zaboravila gdje smo!'Starrovo' lice je poprimilo neformirani, izobličeni izgled koji je pratio Ginine transformacije dok je klečala i ljubila me, tako strastveno, tako nježno i tako nježno da sam bio uvjeren da će Zhang primijetiti da nešto nije u redu!Na sreću, moj Gospodar je odabrao ovaj trenutak da je pomakne u stranu dok mi je gurnuo kurac duboko u grlo;'Starr' se ponovo pojavio, a zatim se pomaknuo iza mene, polako se uvijajući i gurajući utikač i dildo tako da sam duboko zastenjao na kurac svog Gospodara, navodeći ga punim, gustim, mlaznim mlazovima koje sam gutao s uživanjem.Činilo se da se Gyn vrlo brzo pribrala, jer je 'Starr' tada pogledao duboko u moje oči i rekao, vrlo tiho: "Reci svojoj Gospodarici da je voliš, robe."Ali u Gynine oči sam pogledao kada sam odgovorio: Poljubila me je ponovo, nježno. "Dojila sam ga, on izvukla svoju transformativnu suštinu iz mojih bradavica.
Gyn mi je nakon toga rekla da me je poljubila prije nego što je otišla, ali ne sjećam se toga, niti se sjećam da me je moj Gospodar pustio i odnio u krevet, gdje sam spavala sve do normalnog vremena ustajanja sljedećeg dana. Međutim, oni su se sastojali od čišćenja i poliranja ureda mog Gospodara i raznih prostorija u koje su vodila vrata na njegovim zidovima;čuvanje svakog predmeta iz njegove ogromne kolekcije seksualnih igračaka i opreme na odgovarajućem mjestu također je bila moja odgovornost. Ispostavilo se da je Starr duhovita, inteligentna telefonska djevojka s kojom je veče proteklo ugodno;kada smo konačno izašli od stola da započnemo večernju zabavu, Starr me je nježno uzeo za ruku prije nego što se obratio mom Učitelju: "Gospodaru Zhang, želio bih razgovarati o planu za veče s ovom vašom prekrasnom djevojkom prije nego što počnemo . Teretanu je takođe koristilo obezbeđenje mog Mastera;mišićavi muškarci sa debelim vratom, očigledno bivši vojnici.Često sam rano ujutro čuo pucketanje pištolja, ali kako je moj Učitelj imao veliku kolekciju starinskih i modernih pištolja u staklenim vitrinama u svojoj luksuzno uređenoj kancelariji, nisam im obraćao pravu pažnju. Osjećao sam da je to nešto što ne bi traumatiziralo tinejdžera ili djevojčicu, i očigledno sam bio u pravu." "Reći ću ti kasnije", rekao je Gyn. Vrisnula sam dok su mi se ruke klecale ispod mene, obraz mi se pritiskao na drvenu platformu, a donji dio mi se podigao više dok sam bio obuzet dubinom mog uzbuđenja, dahtajući i dahtajući u blagom delirijumu."Njena maca bi sada bila vrlo prijemčiva za penis njenog Gospodara, majstore Zhang!"'Starr' je savjetovao. Tek što se zatvorio, njeno lice je poprimilo gumeni, rastegljivi izgled kakav sam vidio kada je Gyn prvi put otkrila svoju transformativnu sposobnost svih tih mjeseci ranije.

Ipak, još uvijek nemam pojma zašto ovoj Gyn curi daje vrijeme dana datiranje starosti uranijuma torijuma. Stakleni dildo je zatim polako i postojano gurnut kroz moje lijepo razjapljene seksualne usne i umetnut duboko u moj trbuh dok sam jaukala i lagano udarala čelom o drveni gramofon od bespomoćnog uzbuđenja i frustracije.

Zhang je tada 'Starru' dao vibrator u obliku jajeta. Dok se ostatak porodice preselio u Francusku, dječakova 'teta Gyn' ga je povela na proširenu turneju po Evropi.

Gramofon se okrenuo;Tiho sam zastenjala dok mi je 'Starr' pritisnula veliku glavu debelog remena na usne, a onda sam lizala i sisala gumenu krušku, namažući je pljuvačkom, dobro znajući kuda ide kad završim s sisanjem to. Obično sam jeo svoje male obroke sa kućnim osobljem. "Ovo je gotovo nevjerovatna sreća!"Gyn je zacvilio. To je bilo ZAISTA vruće.

"Čekaj", rekoh, "jesi li upravo rekao da je ovo sreća?""Da!"Gyn je ponovo zacvilila."Doktor mladog majstora Zhanga je moj stari prijatelj. Rani dio svakog jutra provodio sam u ogromnoj teretani, a vježbanje je sada nadgledao lični trener mog učitelja. Sjeo sam u stražnji dio dugačke crne limuzine sa bočnim i zadnjim staklima sa ogledalima; Handler mi je zaključao manžetnu oko gležnja, a zatim pogledao prema meni. Mojih prvih nekoliko dana u raskošnoj francuskoj vili mladog majstora Zhanga proveo sam navikavajući se na svoju novu sredinu. Moj Učitelj ju je predstavio kao Starr, upoznavši me s njom jednom kineskom riječi za koju sam naučio da znači "imovina" vrlo brzo nakon toga. Njeni kukovi su se polako kretali, gumena osovina je zabila glavu duboko u moje grlo kada je počela da zabija, dugačka osovina se trljala o unutrašnjost mog grla dok je glava gurala niz moj jednjak.
Lanac između mojih ruku vodio je od bitve do ovratnika i bio pričvršćen za njega kopčom za karabin. Kao iu Crvenoj kući, imao sam kućne obaveze ujutro i popodne. "Ustaješ rano, a ja TAKO mi nedostaješ!Komunikacija je sve u redu, ali to još uvijek nije isto kao da smo zapravo fizički jedno s drugim." Poljubila me je ponovo duboko, dok se njeno tijelo lagano trljalo o moje.

Srce mi se ispunilo zanosom dok sam osećao kako moja duša sublimira njenom demonskom prirodom;iz nekog nepoznatog razloga, ovo je bio trenutak kada su se naše prirode potpuno spojile, kada smo konačno završili naš odnos na ovaj neobičan način. Ubrzo smo poletjeli u njegov privatni avion.Čim je znak za pojas bio isključen, skinula sam haljinu i izula cipele. "Žao mi je zbog onoga što se dogodilo ti, šezdeset osam." rekao je "Trebalo je da te pažljivije pripazim!" "Ne krivi sebe, Gospodaru", odgovorio sam: "Robinji je dosta da naiđe na povremenog šupka!"Nasmijao se na to, a zatim rekao "dobro služi, šezdeset osam."Moj Gospodar je sjedio pored mene dok smo vozili na aerodrom. Mogao sam vidjeti ormarić iz kojeg je 'Starr' sada uzeo debeli stakleni čep, napravljen od istog gotovo prozirnog stakla kao i dildo s kojim je moj Gospodar volio da me vidi kako se igram. Moj Gospodar me je oslobodio pojasa i pružio mi dugačku somotsku torbu;Otvorila sam ga i uklonila stakleni dildo, a zatim kleknula pred njim, raširivši koljena dok sam počela polako lizati glatku površinu, jezikom lutajući po oblikovanim venama i s ljubavlju milujući tvrdu glavić dok se moj Gospodar zavalio da uživa gledajući njegovu novi rob nastupa. Zastenjala sam dok mi se guzica divno rastezala od umetanja ovog staklenog uljeza duboko u mene.
Starr me je napola vodio, pola me odvukao u kupatilo i zatvorio vrata. Doktor je prijatelj i saveznik, a devojka je sada uspešan advokat.""A kako ste tačno izvršili transformaciju?"Pitao sam."Sigurno nisi uradio ono što si uradio sa mnom jednom tinejdžeru?""Naravno da ne!'Gyn je frknula. Pronašla sam prekrasnu večernju haljinu u kineskom stilu i crne sandale na bretele sa visokom potpeticom koje su me čekale u mojoj sobi kada sam otišla da se obučem za večeru.

Datiranje starosti uranijuma torijuma

TOP