Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

isam znala da li će da me povredi ili ubije – nisam mogla ništa da pročitam, samo sam htela da vičem i psujem, ali je uspeo da me zastraši. Zatvorila sam oči čekajući da me povrijedi, ali nije. Ovo je bio samo pregled kako cu te kazniti - u stvarnosti ce biti mnogo,mnogo gore, pa ti predlazem da se ponasas... Nakon što je završio, iznio je sve iz sobe da bi se vratio držeći u rukama nešto odjeće i obuće."Sad ću te skinuti, ali ako se ne budeš dobro ponašao, morat ću te ostaviti cijelu noć gore. Nekoliko sekundi kasnije, sisao mi je bradavicu, a zatim ju je povukao i lagano uvrnuo ustima. Molim vas, ponašajte se - ne želim da vas više povredim, barem ne danas."namignuo je prijeteći, a ja sam samo spustila pogled, osjećajući se pomalo ljutito, ali sam se trudila da to ne izvuče iz sebe.

Moraš se izviniti i poljubiti me. Napetost me je izluđivala.Čuo sam kako se vrata otključavaju i otvaraju guacamole online dating.
Do sada bi trebala znati da me ne guraš predaleko, princezo."Obrisao je suze sa mog lica i njegove usne su se tako približile mojima, skoro ih dodirnuvši, ali je stao i čekao... Moj život je bio pasivan, ali sam ga volio. Malo je podesio svjetlo, tako da sam ga lakše vidio.

Odjednom je gurnuo svoj dugi jezik duboko u moju macu, milujući mi strane tijela rukama. Neću te povrijediti stranica za upoznavanje agrariërs. ako vam kažem da nešto uradite, odgovorićete sa 'da gospodine'."Zastao je."Je li to jasno?"Nasmiješio se i zurio u moje oči, čekajući odgovor."Jebi se...!"Prije nego što sam uspjela završiti, snažno me udario po licu. Dok sam lutao u mislima o svom srećnom životu, nisam mogao a da ne pomislim šta sada nosi moja budućnost i da li uopšte imam budućnost. Uz grmljavinu, odjednom sam osjetio žestoki šamar po butinama, iznova i iznova... Stavio je svoju prilično veliku ruku na moj obraz i nježno je pratio dok su mi suze počele padati niz lice.„Psst, ne plači, princezo.

Guacamole online dating

TOP