Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

sjećam kako mi cure sokovi iz moje mace.

Postiđen, spuštam oči, "Pokušao sam nekoliko puta, gospodine.""Ne gospodine, samo nekoliko mojih drugarica u školi.""Želite li večeras?"kaže on dok ja podižem oči, prvo na njega, a onda na nju."Vrlo bih voleo to gospodine."kažem dahtanim tonom."Pa, prvo moramo maknuti njenu kaznu s puta prije nego što krenemo dalje, zar ne kurvo?""Onda moja kurvo, zauzmi svoju poziciju da primiš kaznu."Chloe se brzo okrenula i otpuzala do sredine sobe, sagnula se i položila glavu na pod sa svojim prekrasnim stražnjim dijelom podignutim visoko. Gospodin Kesler je prišao stolu i odložio flogger, uzeo piće i vratio se da sjedne u svoju stolicu."A sad kurvo, klekni. Je li ovo ono što sam tražio?Znam da je moje tijelo i dušu zarobio ovaj čovjek kojeg jedva poznajem, ali da li želim da budem njegov pokornik, njegov rob?Moje tijelo jasno govori da, ali moje srce zaostaje. Sugestivno mrdam zadnjicom. Učinio je da se osjećam ugodno sa svojim tijelom, sa svojom seksualnošću.
Trebalo bi da me bude sramota što se ovde pokazujem, jebem se u prste sa čovekom kojeg sam tek upoznala. Moja jedina briga je za vašu ženu i da li bi me prihvatila, jer nisam siguran u svoju sposobnost da podijelim vašu ljubav."Nastupi tišina, a zatim se njegov duboki baritonski glas provlači kroz retku: "Ah, ljubimce moj, mislim da ćeš otkriti da je moja žena tvoj najveći saveznik.

Poznajem gospodina Keslera manje od nedelju dana i ovde sam jahao da ga sretnem po drugi put dating match.com uk. Prije nego što završi, otkopčavam haljinu i ona pada na pod. Talas za talasom grčeva lome moje tijelo. Ne želeći da me ometaju, uhvatila sam njegova ogromna jaja i natjerala se da ga spustim niz grlo, zapušeći usta.
Prekrasna je i samo nosi kragnu. Bilo bi mi zadovoljstvo da vam pomognem na bilo koji način."Bila sam sa mnogim muškarcima u svojoj prošlosti. "Čekaću te u apartmanu u penthausu u hotelu Wilkerson. Raširio je noge dok sam ulazio, hvatajući podnožje rukom. Njeno disanje se ubrzalo dok se gurnula o njegovu ruku. Očigledno je upaljena. Njen jezik se kretao da napravi krugove oko mog otvrdnutog pupoljka. Moja unutrašnjost drhti, dok osjećam svoj prvi talas. Uzevši svoje šljunčane bradavice između prstiju i palčeva, zarolala sam ih i povukla od tijela. Idemo u spavaću sobu."Chloe me uzela u ruke i odvela u spavaću sobu. Moje tijelo je žudjelo za uslugama gospodina Keslera.Žudio sam da se dotaknem i oslobodim te napetosti, ali sam se sjetio njegove naredbe da ne uživam u sebi bez dopuštenja. Obišao je Chloe, vukući vrhove bičevala duž njezine kože. Zavalio sam se sa glavom oslonjenom na laktove. Veoma sam vodio računa o uklanjanju svih dlačica s tijela i hidrataciji kože. Stojeći tamo gol i bos, osjećam kako njegove oči pokrivaju svaki centimetar mog tijela."Podignite svoju haljinu i položite je preko stolice.

Na rubu kreveta se okrenula i poljubila me. Podižem mu drhtave ruke uz noge i stišćem veliku kvrgu koja mu je pritiskala pantalone.
Noge su joj raširene, a glava spuštena. Popravio sam mu piće.

Smiješim se i jedva dišem. Dok još uvijek gleda dolje, ona kaže: "Ja sam majstorova drolja.
Sigurna sam da se većina žena i muškaraca vjerovatno osjećala isto kao i ja. Želim da mi popušiš kurac i pokažeš mi koliko želiš da mi budeš pokorna", kaže on grlenim režanjem.

Dating match.com uk

TOP