Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

ada je bilo oko 21.30 i napolju je bio veoma mrak. Sa oba lakta na stolnjaku rekla mi je da zapravo živi u školi, da ima mali skroman stan i da se nikada nije udala zbog rata. Instinktivno je počela da me 'muze' brzim snažnim čvrstim trzajima, šapćući "Prljavi dečko", pri svakom povlačenju, "Prljavi dečko", siktala je i povlačila."Prljavi dečko", rekla je između poljubaca."Prljavo, prljavo, prljavo, prljavo, prljavo..." nastavila je u taktu sa svojim drkanjem. Osjećao sam se zacrvenio i uznemiren. Rekao sam joj da ima lepe oči i da sam 'želeo da je jebem toliko jako da ne može da sedi dve nedelje'. Bilo mi je teško držati korak s njom."Nous avons attrapé un piaulement-tom et nous le portons à notre grande chambre à coucher pour le tra-la-la de sex", pjevala je Mademoiselle Martineau, namjerno kotrljajući svoju široku zadnjicu s jedne strane na drugu tako da sam mogao vidjeti njezine bljeskove čipkasti porub podsuknje. Sigurno ne?Nisam znao da li su se setili onoga što sam im ranije rekao da nisam pravi 'Peeping Tom', ali u tom trenutku me nije bilo briga. Vrtoglavo i žurno sam krenuo gore, hvatajući dah, srce mi je brže kucalo i pokušavajući da ne nagnjim svoju nespretno izbočenu erekciju o ogradu stepenica ili bilo koju drugu izbočinu. Odbacila je svoju dugu kosu s očiju, a zatim nastavila svojim strastvenim jezikom."Dirty (pull) dirty (pull) dirty (pull) dirty boy", pjevala mi je iznova i iznova, polako me dovodeći u delirijus svojom neprestanom masturbacijom i seksi francuskim naglaskom. Nehajno je stavila ruku na moje krilo, ovaj put je uvukla u moje pantalone. Evo me, stajala sam među četiri ili pet veoma visokih, vitkih devetnaestogodišnjih Francuskinja', sa 'bijesnim tvrdokornim', što nisam mogao da sakrijem, iu nekim aspektima, bio sam ponosan da to pokažem, kakav je bio.
Hodali smo vrlo brzo i njene pete su proizvodile bučne zvukove zveckanja po drvenom podu dok smo napredovali dalje. Sada su svi nosili svoje školske uniforme osim četiri plesačice Cancan koje su sjedile okrenute leđima meni. Učinila je to nekoliko puta kao da bi privukla moju pažnju izlazi iz rezervnog sastava vojske. Igrala se viljuškom i krišom me pogledala."Gdje većina djevojaka završi posao?"Pitao sam pokušavajući da zvučim što normalnije."Pretpostavljam da bi agencije za modele bile zainteresirane za neke od njih?"rekao sam, opet pokušavajući zvučati što je moguće lakše i nefazno moj prijatelj izlazi sa narkomankom.

Vjerovatno sam im izgledao vrlo mali i slab, ali nije mi smetalo jer sam imao nevjerovatno iscrpljujući i ugodan dan i, da budem iskren, nije mi smetalo da budem 'Mr. Stavio sam ruke ispod, i između njenih gaćica međunožja, osjećajući njenu toplu vaginu. Nastavila je trljati koljeno o moju butinu i glumila napad kašlja kako bi malo približila stolicu kako bi mogla dodirnuti moju ruku. Resident Peeping Tom'. Osjetio sam kako njena ruka pravi male krugove na mojoj ruci, a zatim se kreće prema mom najčvršćem dijelu, ali ne i dodiruje.
Poljubila me i šapnula "Je veux votre langue a l'interieur de ma bouche."Zurio sam unatrag i klimnuo glavom dok me ona zgrabila za oba obraza i natjerala svoj jezik divljački u moja usta, skoro ga napadajući. Odlučio sam da ne uključim lokalnu policiju tako što sam pristao da se podvrgnem tradicionalnim 'Školskim pravilima o kažnjavanju' koji se primjenjuju na 'Peeping Toms'. Istražio sam njena usta sa svojima. Zurio sam u njenu zaobljenu zaobljenu pozadinu u crnoj plisiranoj suknji od poliestera dok je hodala prema vratima. Moja erekcija je ometala moj napredak dok sam gledao kako nas preostala djevojka prestiže. Ona je 'slučajno', ali namjerno, ispustila svoju platnenu salvetu na pod pored mene kako bi brzo objema rukama olakšala moj rajsferšlus. Moje ruke su joj uhvatile zadnjicu ispod gaćica tražeći njen anus, široko joj raširivši obraze, pokušavajući je stimulirati, ali ona je izmaknula."Prljava, prljava, prljava, prljava, prljava, dečko", zastenjala je ponovo na mene dok smo se ljubili s njenim jezikom do pola mog grla, a njena ruka bijesno vukla moju muškost. Duvala mi je na goli glans i isplazila jezik i zamamno mila njime, smiješeći mi se."Vous avez un beau pénis raide," rekla mi je.

Izlazi iz rezervnog sastava vojske

TOP