Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

omičete kukovima dok ih gurate na tlo i izlazite. Ubrzo je moje uzbuđenje dostiglo krajnju tačku. Bez ikakvog pokrivača, moje čulo dodira je pojačano na hladnom povjetarcu. Sjeme počinje teći niz moj bok. Natjerali ste me da radim neke čudne poslove po kući da odmorim jutro, još uvijek gola, još uvijek upijajući spermu."Bolje ti je da počistiš", kažeš mi konačno u vrijeme ručka."Izvodim te van."Sve što sam znala je da moram da se obučem ležerno.
Hvatam tvoju glavu svojim rukama. Osjećaji na mom golom tijelu su okrepljujući.

Vaša strana kreveta je topla, ali vas nema. Ali vi nastavljate da se povlačite.
Nežno stavljam ruku oko tvog kuka dok nam oboje sipam kafu. Ali ako se možete držati do kraja, to je dobra priprema za ono što slijedi. Tvoj miris je mošusan, zemljan. Vaše lice blista od napora. Znam da si mi zaista predstavio sve svoje meso. Tvoje noge su širom otvorene za mene. To su tvoje gaćice ko je ferne mccann u vezi sa albijem.

Naše dvorište je ograđeno visokom drvenom ogradom za privatnost. Posegnem za kafom.

U početku je komično neuredan unajmljivanje fotografa za online upoznavanje. Izlazim u dvorište, uranjajući se u svjež jutarnji zrak. Iako smo cijelo vrijeme goli, volim je gledati i samo je gledanje me otežava zbog čega će mi povremeno stisnuti kurac i nikad se ne umorim da je tapšam po guzici dok je ponekad prstimamo. Mirno i opušteno, čini se da se približavate, baš kao mačka, zadovoljni što ste ljubimac, savladani hipnotičkom stimulacijom nježnog zadovoljstva, čak i dok vas konobarica promatra. Radiš gore-dolje na mojoj tvrdoći, sišući i ližući osjetljivu donju stranu. Kružiš moju tvrdoću.

Ko je ferne mccann u vezi sa albijem

TOP