Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

či su mu plamtjele kad je izvukao pantalone i bacio ih u ćošak, stojeći tamo u čarapama i boksericama."Sve to!"Martina je zapovjedila.

Tako dobra dušo, jebi me u dupe! Jebi me u guzicu sa ljubiteljem vibracija!"Dannyjev penis se već trzao dok je pomicao vibraciju unutra i iz njenog dupeta, pomičući je malo brže. Mama još uvijek ima nekoliko nestašnih trikova da nas održi," Posegnula je preko Dannyja do ladice noćnog ormarića i otvorila je. Martina obično nije radila uveče, kao glavna bibliotekarka, to je bila njena privilegija. Svideće ti se ovo, obećavam ti!"Dannyju se to već svidjelo.
Počeo je skidati košulju, pokazujući tijelo koje je bilo vitko i utegnuto, nije mu nepoznat naporan rad unajmljivanje fotografa za online upoznavanje. Njegov lizajući jezik je ušao u njen žlijeb i ubo u njen klitoris, a ona je zacvilila od oduševljenja. Sav posao a bez igre..." odgovorio je."Hej, mogla bi i ti s malo više društvene mreže. Obojicu je to iznenadilo, ali dok je ona htela da progovori, stigla im je hrana.Činilo se da je to pomoglo da se razbije napetost i oboje su počeli da jedu. Morao sam. Danny je još uvijek bio tamo i promatrao je."Danny, možeš ići.
„Verovatno nisam trebao to da uradim, ali sam hteo. Jeste li spremni za još?"Martina se odmaknula od njega i skinula bistije. Njena suknja nije bila debela, uprkos boji, bila je skandalozno kratka. Previše sam tiha i obična."Danny se zagrcnuo vinom."Obična? Martina, ne budi glupa.

Hoćeš li da popušim tvoj lijepi, veliki kurac?""Bože, da!"povikao je. Pravo do njegovih jaja, njena usta su se spustila, vraćajući se ponovo dok je klizila svojim obrazovanim jezikom oko njih.

Činjenica da ona zaista nije znala koliko je seksi bila je tako privlačna. Voliš da sam ti kurva, zar ne ljubavnik?". Martina.
Nagnula se ka Dannyju i rekla: "Da li bi ti smetalo da naručim nešto za jelo? Nisam jela satima, umirem od gladi!"Odmahnuo je glavom."Naravno da ne. Donijela je dvije šolje kafe u sobu na poslužavniku, ponudivši mu mlijeko i šećer, što je on odbio.

Počela je da se kreće gore-dole, a opruge su zaškripale u znak protesta. Ona se nagnula na poljubac i uzvratila mu, srce joj je kucalo sve brže, sve brže. I večeras bi bilo sasvim u redu. Danny je učinio da se osjeća seksi, živo i živahno. Zatim je navukla kožne tange i stala ispred ogledala.

Unajmljivanje fotografa za online upoznavanje

TOP