Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
Z

abijao se u mene sve jače i jače dok su moji baršunasti zidovi hvatali njegov kurac i počeli da muze njegovu spermu iz njega. Počeo je sve brže zabijati kukove. Počeo sam da lupatim kukovima, prateći pokret.

Držali smo jedno drugo, ljubeći se, ono što je izgledalo kao zauvijek prije nego što je razbio našu strastvenu bravu.“Tako si mi potreban.”Bilo je sve što je rekao. Morala sam se prisiliti da ne vrištim dok je on gurao u mene sve jače i jače.

Nije prošlo mnogo vremena prije nego što mi je gurnuo svoj sok od zadovoljstva u usta. Počela je trljati moj klitoris izlazi sa muškarcem od 65 godina. Osjetila sam kako mi se orgazam približava i zgrabila sam ljubavnicu za dupe kako bih se izdržavala.

Svideo mi se njegov ukus. Vratio sam se u kuću misleći da je tamo otišao, ali nisam mogao da ga nađem. Kad sam stigao, gurnuo me je i ponovo počeo da me ljubi. Omotala sam ga nogama i on me polako kliznuo nazad, ispunjavajući moju macu svojom muškošću. Uhvatio je šaku moje kose i povukao mi glavu unazad, otkrivajući moj vrat. Poljubio ga je i nježno ugrizao, nekako znajući da je ovo jedno od mojih najosjetljivijih mjesta.

Okrenula sam se, spremajući se da se vratim u kuću, i tamo je bio. Njegove su ruke uhvatile moj struk dok je nastavio zabijati duboko u moju pičku. Druga usta su konačno oslobodila moj ubod i osjetio sam kako mi prst prodire u macu. Ostalo mi je taman dovoljno energije da nastavim pružati zadovoljstvo svom ljubavniku. Je li ovo bila žena?"Ššššš."Bio je to moj jedini odgovor prije nego što mi je jezik napao usta. To je žena.
Dok sam završio sa pospremanjem i sakupljanjem svih stvari, on je odavno otišao. Ne osećam da mu zvoni na jeziku.
Zatim je usporilo i još jedan prst se pridružio. To je sve dok nisam posegnuo da pomilujem njegovu kratku, meku kosu. Prelepa ruža za prelepu ženu. Nakon nekoliko minuta, skupio sam odjeću i obukao se. Dok me je nastavio ljubiti, druga usta su usisala moj ljupki klitoris u svoja usta i počela da ga udara. Prije nego što sam shvatila šta se dešava, skinuo mi je haljinu i gaćice.

Kosa koju sam našla uopće nije bila kratka. Niti mi je prišao.
Osjetio sam pirsing i novi je to bio moj ljubavnik, ali se još uvijek pitao tko mi udovoljava sisama. Kretalo se sve brže i brže. Odnosno, sve do jednog dana kada sam krenuo na nastavu, stao sam u toaletu da se malo pokupim. Sačekaj minutu. Dovoljno vremena da se spremim i odem do biblioteke. Sve što smo radili je zurili jedno u drugo u ogledalo, ne govoreći ni riječ, sve dok nisam čuo zvono speed dating bewerbung. Mislio sam da je to samo još jedna djevojka i nisam obraćao pažnju na to ko je to, ali kada sam se ponovo pogledao u ogledalo nakon što sam maknuo šminku, eto njega. Zagrlio me je oko struka i podigao me. Bio je visok, oko 6'2”, kratka smeđa kosa, prelepe smeđe oči koje su mu izlazile naočarima i nosio je običnu crnu majicu koja je bila uvučena u njegove plave farmerke.

Izlazi sa muškarcem od 65 godina

TOP