Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

vo je bio rudnik zlata i pitao sam se koliko je žena bilo u Marieinom položaju. Klub 3-P je skraćenica za "Progresivni bol i zadovoljstvo" i strukturiran je da pruži maksimalan bol i zadovoljstvo odabranim pojedincima. Imali smo sobu s pogledom na Premier Fountain koji nam je omogućio da vidimo čuveni Las Vegas strip i ljupke i zabavne fontane ispred našeg ogromnog prozora. Nisam mogao odoljeti da podignem ekran za privatnost kada smo počeli da se krećemo i privukao sam Marie k sebi, podigao joj suknju i počeo da golicam njen osjetljivi klitoris. Njihovi zubi su se savršeno odražavali u njihovim zgodnim osmjesima i uokvireni uredno podšišanim frizurama. Marie je mogla zaustaviti proces u bilo kojem trenutku tokom večeri.
Povukao sam donji pokrivač i otkrio 1000 listova i brzo smo zaronili ispod pokrivača umotani jedno drugom u ruke. Jedva sam čekao da posisam njene divne grudi znajući koliko ona to voli. U roku od nekoliko sekundi moja usta su pronašla njenu mokru vaginu iz koje curi. Međutim, na osnovu naših prethodnih fantazijskih susreta, Marie je znala da joj je dobro.

Odgovorila je kao šampion."Šališ se? Ovo je možda najbolja noć u mom životu i završetak moje ultimativne fantazije. Sofija nas je obje zagrlila i poljubila Marie u obraz.

Popio sam nekoliko single malt viskija i tihu večeru i otišao u krevet.Želio sam da se dobro odmorim kada Marie stigne. Jedina industrija koja zarađuje toliko novca koliko i kazina je porno biznis i njegov šef, gospodin Bruno Maselli, bio je glavni igrač u industriji. Marie je bila zahvalna što je neću odvesti u ljigavi svingerski klub. Nakon što smo malo razgledali Vegas i popušili u restoranu gdje smo svratili na piće, vratili smo se u Bellagio. Iz glavne prostorije u koju su nas vodili čula se tiha muzika. Dobila bi i ček od kompanije u vlasništvu g. Odatle smo ušli u biblioteku koja je sadržavala obložene zidove, police pune knjiga, pretrpane stolice, meku rasvjetu i sveprisutne lučne prozore od poda do stropa koji su gledali na teren. Nemam gej ili biseksualnu kost u tijelu, ali moram reći da su ova dva muškarca bila predivna.
Ona je nevjerovatna. Takođe voli da pomjera granice seksa. Napustili smo hotel unajmljenim automobilom i odvezli se u centar grada do Bellagioa 2019 besplatna stranica za upoznavanje.

Marie je djelovala sito iako sam znao da to neće dugo trajati besplatna aplikacija za upoznavanje igrača. Mari i ja smo se dogovorili da se nađemo u Lasu Vegas za dvodnevnu sesiju fantazijeU vremenskoj razlici doletio sam na međunarodni aerodrom McCarran noć prije nego što sam trebao sresti Marie. U prostoriji bi također bila publika uživo. To je impresivna zgrada i obim hotela je gotovo neodoljiv. Bila je uzbuđena i željna da ode na ovo privatno mjesto pa je potpisala formulare, a ja sam ih faksirala Fabiu. Izgledala je čisto, odmorno i opušteno. Ako bi prihvatila poziv da se pridruži ovom ekskluzivnom klubu, morala bi dozvoliti direktan internet prenos i video snimanje koje bi se prodavalo za profit. Prvo je obukla oskudni par crnih tangica, a zatim čipkasti crni grudnjak koji je uljepšao njene ljupke i živahne grudi. Rekao sam joj da uvijek zna da može računati na mene da ću je zaštititi i ako stvari ne budu išle kako ona želi da ću intervenisati i prekinuti emisiju.

2019 besplatna stranica za upoznavanje

TOP