Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
T

voje ruke se dižu do mojih ramena i okreću me tako da mi leđa još jednom pritisnu na tvoja grudi. Guraš se naprijed, a ja mogu osjetiti kako ti klizi između mojih obraza dok mi kliziš gore-dolje, gore-dolje u pukotinama mog dupeta. Barem ja tako pogledajte...
možda se vidimo u Vašingtonu nekad. Uzimam bocu i uzimam malo sapuna na dlan. Ustajem i odlazim do kupatila... Pospani osmeh dodiruje mi usne. Oči mi se pomjeraju prema dolje, preko mog ravnog stomaka i zakrivljenih bokova, koje si povukao natrag u svoje dok si me jebao sinoć. Sapun čini svaki vaš dodir tako glatkim, tako klizavim.

Tvoje ruke prelaze preko mojih bokova, preko mojih leđa i oslone se na moje dupe. Ali prije nego što se potpuno izgubim, povlačim se i okrećem se prema tebi. Ljubim tvoje usne i ponovo otvaraš oči. Hoćeš da mi uđeš u guzicu ili u moju pičku, pitam se?Taman kad mi ta misao prođe kroz glavu, osjećam da me izvlačiš i snažno zabijaš u moju macu.
Sada se oslanjam licem na zid i opuštam se, puštajući te do kraja. Tvoje ruke prelaze preko mojih ruku i ljubiš me u vrat, ali sada postoji nešto tu, hitnost koja se gomila. Obilazim te i počinjem isti proces na tvojim leđima, posežući da radim na tvojim ramenima, klizeći preko tvojih ruku i opet gore, niz leđa do guzice. Nisam bio tako opušten godinama.
dobro svejedno.. Dok se sapunam, ne mogu prestati misliti na tebe. Dahćem dok mi se kroz glavu vrte slike, mog prvog puta sinoć kada si me provalio besplatna aplikacija za upoznavanje igrača. Tvoja glava među mojim nogama... Naslanjam se na tebe i zatvaram oči, uživajući u osjećaju.
Nakon nekog vremena ponovo uključim vodu i isperem. Bio sam nervozna mala ždrebica prije njene prve vožnje, ali ti si uspio sve se isplati njuška aplikacija za gej sastanke. Zavapim i naslonim se rukama na zid tuša. Onda pokupite zaboravljenu bocu sapuna. tvoje lice dok sam isisavao sokove iz tvog kuraca... Počinjete masirati moja ramena i leđa, snažno, ali kontrolirano dok opuštate mišiće.
Još uvijek ne mogu sasvim vjerovati da si ovdje, u istoj prostoriji kao i ja. Toliko sam zaokupljena svojim mislima da te primjećujem samo dok otvaraš ekran i ulaziš pod tuš."Dobro jutro pospana glava", kažem dok se okrećem i smiješim ti se.

Savijaš me i grizeš za vrat, razigrani, pažljivi ugriz, ali me tjera da stenjem. Bože, želim te sada!Guram se unazad i naginjem gore da možeš ući u mene. Posegnete za česom i topla voda ponovo počinje, natapajući nas oboje. Klizim rukama oko tvojih kukova prema naprijed i držim tvoj kurac. Polako, tako polako mogu osjetiti kako ti glava klizi unutra. Jašem na valovima, puštam sve, svu svoju kontrolu, a svijet se skuplja do glatkoće pločica na mom licu i tvom kurac u mom dupetu. Podižem ruke i prolazim prstima kroz tvoju kosu, zatvaram oči i guram dupe natrag u tvoje kukove.

Konačno se otrgnete i isključite vodu. Nagneš se i ljubiš mi vrat dok savijam leđa, gurajući se natrag u tvoj tvrdi kurac iza sebe.
Baš kad te molim da se ponovo vratiš u mene, osjećam pritisak na svom šupku.

Besplatna aplikacija za upoznavanje igrača

TOP