Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
D

emonski kaiš koji se grlio u njenu vrelu natečenu nederinu, Karli je dahtala, a intenzivna stimulacija je izazivala zadovoljstvo od odlučnog super vojnika."Priznaj!"upitala je Sharon, rukujući još uvijek na Jeleninoj natečenoj pički;Powerbrokerove oči praktički sijaju od čiste zlobe: "Sviđa mi se - Uf! U redu"Natasha je očajno vrisnula: "Volim da me jebu u dupe -Ufhhh! Ja sam totalna kurva!!!"Sjedila je tako blizu svoje mlatarajuće sestre;Nataša nije mogla da sakrije ludu požudu iza sopstvenih očiju!I Jelena je konačno mogla da vidi da crvenokosa ne laže;svidjelo joj se ovo!Crna udovica je voljela da je koriste i zlostavljaju!!Ali da li je to zadovoljstvo uprkos bolu i poniženju?Ili zbog njih!?Okrenuvši se od jezivog prikaza, Jelena je drhtala, ljuta na sebe što je ovo obrušila na Natašu;vraćajući je prvo u Crvenu sobu samo da bi je razdvojila njena prošlost. Iznutra je primila najveći teret sile, Natasha je promuklo zastenjala, grudi su se dizale dok se ljuljala od Karlijevog dubokog jebanja u dupe. Znajući da čak ni njeno kurvasto dupe ne može da se meri sa super-moćnim jebanjem, Nataša je dozvolila sebi da se prepusti intenzitetu trenutka;nije imala izbora.

Ne trudeći se da se izvini, Karli je pronašla šav koji se spuštao niz Udovičinu pukotinu i ponovo počela da cepa Natašino usko odelo. I dalje je sjedio nasuprot;Nataša je mogla da vidi intenzivnu emociju i empatiju u očima svoje sestre dok se njeno telo popuštalo super-snažnom analnom napadu: Kauč ispod njih dršćući Nataša se savijala napred da bi apsorbovala svaki potisak;oči izbuljene dok joj se veliki kurac iznova i iznova zabio u dupe. Osjećajući kako se toplina u njoj diže, Jelena je zastenjala, a mokra mrlja je rasla između njenih vlastitih napetih nogu dok je crvenokosa drhtala pred njom;izgubivši i posljednju nevinost: "Uhhhh! Uhhhh! Uhhhhhh!"Nataša je stenjala kao ranjena životinja;sve misli o dostojanstvu zaboravljene dok je izlagala pred svojom publikom.Široko ozarena, Sharon je samo ohrabrila ovo bezobzirno odustajanje: "To je to Romanoff! Pokaži svojoj sestri ko si zaista!! Reci joj istinu!!""Molim-uh! Ne mogu!!"molila je Nataša, a suze su joj se kotrljale niz vruće crvene obraze.

Pomalo ljubomoran da vidi kako druga devojka odmotava svoju sestru Jelenu ugrizla je za usnu;sećajući se da nije trebalo da uživa u ovome. Ovaj licemjer je zaslužio sve što će se dogoditi. sve zato što je Nataša htela da joj pomogne... Izdisanje Nataše je opustilo njeno telo;spremna da prihvati ovaj masivni upad kao što je to činila za tolike kite prije. Uživajući u svojoj moći da manipuliše ovim ženama, Powerbroker je posmatrao njen erotski prikaz. Iskoračivši naprijed, Karli Morgenthau je svom šefu natočila još šampanjca. Unutrašnji mišići se beskorisno savijaju;Natasha je konačno predala svoje tijelo brutalnom punjenju zadnjice koje je trebala dobiti.
Ignorišući svađu sestara, telohranitelj je otišao do obližnjeg kabineta. Savijajući prste oko bijelog kostima rastegnutog oko crvenokosog boka, Karli je povukla Osvetnika unazad, zabijajući Crnu udovicu na njen kurac. Gledajući s obje strane, Karli i Sharon uživale su u svojoj dominaciji;mlada crvenokosa eksplodira sa novootkrivenom dominacijom dok se Powerbroker konačno osvetila.. Sve su glasine bile istinite?!"Vjeruj mi da može!"Sharon se nasmijala, klimnuvši Karli. Gledajući dalje sa zadovoljstvom, Sharon je klimnula Karli: Još jednom zakoračivši iza prevrnutog dupeta Crne udovice, tinejdžerski telohranitelj je bio zadovoljan što je video da je to lepo predstavljeno;Natasha se sada drži otvorena. Konačno ispustivši Natašu, tinejdžerski telohranitelj je rasparao prednji deo njenog čistog belog kostima;Osvetnikove grudi koje poskakuju iznenada su bile izložene ženama svuda okolo. Divlje od okrutne požude;crveni uvojci lete preko njenog lica sa pegama dok je gnječila Natašinu unutrašnjost u kašu.

"Gledaj i uči mlada udovico."Šeron se nasmejala pre nego što joj se nagnula na uvo: "ovo je tvoja budućnost..." Podigavši ​​glavu, Nataša je pogledala devojčici u oči, svedočeći Jeleninom stidu dok je super tinejdžerka bez napora uništila ono što je ostalo od njenog uništenog dupeta. Osećajući kako svako oštro rebro udara kroz njena zadnja vrata, Nataša je stenjala pri svakom udarcu, opuštajući se u poznatom dubokom istezanju tek kada su debela bedra devojke konačno udarila o nju pozadi: stomak se savijao da napravi mesta.
Efikasno zaglavivši crvenokosu sopstvenim pojasom, Natašine su trepavice zatreperile dok je upijala bolnu senzaciju. Gledajući užasnuto, sve što je Jelena mogla da uradi bilo je da cvili u Sharoninom naručju dok su dostigli krešendo: uglas vrisujući, svaka žena je dostigla potresan vrhunac: Zatvorene u pogled jedna drugoj Nataša i Jelena su se spojile;svaki saosećajući sa nevoljom drugog. Glumeći samopouzdanje zbog svoje sestre, Nataša je progutala ono što je ostalo od njenog ponosa;dozvoljavajući djevojci da koristi svoje tijelo bez otpora. Preko ivice delirijuma, crvenokosa se obrva naborala, a zelene oči raširile, vrišteći dok je Karli uložila svu svoju snagu da napumpa nazubljenu osovinu u svoju napuknutu unutrašnjost;uništavajući ono što je ostalo od tijela Crne udovice za zadovoljstvo njene okrutne gospodarice. Pomerajući se napred i iznova, crvenokosa ih je gnječila zajedno, punu dužinu masivnog penisa progutalo je Udovičino izmučeno telo, a crveni obrazi su odjeknuli svaki put kada bi sreli jake bokove devojke irski upoznavanje u australiji. Lecnuvši se pod ovim grubim rukovanjem, Natasha je poslušno prihvatila tinejdžerkino nespretno, ali snažno petljanje;Karli se trudi da stisne i stisne svoje obline dok je imala punu moć nad prelepim telom zloglasne kurve. Gledajući u Jelenu, manipulativna plavuša je nastavila: Klimajući polako, Jelena nije skidala pogled sa pognute sestre;pljunu na osovinu koja im je klackala između lica. Uskoro će se osvetiti za Natašin pokušaj prevare. Grickajući usnu Natasha je čekala na naslonu kauča;prihvatajući njenu pokoru. Ali još nije bilo njeno vrijeme. Ali i ona je lagala!I to je bio jedini način da dobiju informacije koje su im bile potrebne!Ali da li su ciljevi zaista opravdali sredstvaPregledajući Natašino vlažno razjapljeno dupe, Karli je konačno zaključila da je njena publika spremna za glavni događaj: Odbijajući da čeka više, crnkinja je tupom glavom svog remena pritisnula crvenokosi anus.

Bilo je vreme za njen pobednički krug: "Dosta igre Karli, želim da Jelena vidi kako je Crna udovica postala Osvetnica..." Uhvativši Natašu oko struka, Karli je bacila crvenokosu kao krpenu lutku;vijugava Natasha dok je udarala o naslon najbližeg kauča. Zračivši dolje na svoju publiku, Karli je otkrila da joj je sam čin razotkrivanja pokvarenosti ove simbolične žene dao veličanstveni uspon;možda je i ona bila Dom;baš kao i njena Gospodarica.Čuvši gađenje u Jeleninom glasu, Nataša je zatreptala suze dok je njena prava pokorna priroda otkrivena njenoj sestri. Zadovoljna što je narušila njihovu dragocjenu malu vezu, Powerbroker se zakikotala, pljeskajući rukama. Tijela pljeskaju, zvuk udaranja mesa odjekivao je penthausom. Radeći Natašu iznutra ka spolja, okrutna devojka je veoma pazila da zatalasa kukove, ubacivši kurac u crvenokosu i mlevejući Osvetnikov rektum sa neobuzdanom zlobom. Onesposobivši udovicu, Karli je bez napora skinuo crvenokoso oružje;kidajući te pojaseve da dobijem pristup bujnom bountu ispod. Potpuno zaokupljena nevoljom svoje sestre, Jelena nije bila svesna Sharonovih lutajućih ruku;Powerbroker uvlači prste u vrh djevojčinog odijela kako bi nježno masturbirao djevojku.

Irski upoznavanje u australiji

TOP