Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

auly, DJ, nastavio je da melodije udaraju, a ja sam pokušavao da pokupim sve dijelove razgovora koji sam mogao od Mikea, Jenny i Nicole, ali bilo je tako zamućeno biti sa ovom gomilom, u šta sam se uvukao?Cijela atmosfera ovog mjesta je bila previše za mene, podsjetila me je na to kako se kod kuće nikad nisam uklapao u ovakve klubove, i kako kad god bih otišao u neki, obično me piće prolio neki odvratni pijani tip . Sada sam ipak bio samo ja. Bio sam bukvalno stopu viši od nje!Njene sise su se odlično osjećale na mojim grudima. OK, bilo je dobro upoznati te, čovječe."rekao je dok se rukovao sa mnom "Bilo je, uh, nešto" rekao sam sa kikoćom "To je samo Jersey, čovječe."Nasmijao se "Vidimo se."Još uvijek sam mogao čuti kako svi viču dok sam brzo odlazio apa bahasa indonesia nya hookup. Imala je dugu crnu kosu i sigurno je bila građena kao ona, to je sigurno!Njena košulja bila je izrezana dovoljno nisko da mi priliči pogled na njenu preplanulu kožu i raskošne grudi."Uh, ne još" rekao sam, trudeći se da ne buljim "ovo mjesto vam svakako daje puno izbora.""Da, pa, to je ideja... Sve je to izgledalo tako kičasto, a grafika i neon su bili savršeni za fotografije.
Izgledalo je kao da su se Dženi i još jedan momak vratili i pridružio im se još neko. Iako je Deena bila nekoliko centimetara viša od Nicole, bilo je vrlo seksi dok su se gledali goli i međusobno opipali sise.Činilo se da i oni šapuću jedno drugom, također seksi.

Ali ipak sam htio zgrabiti onu majicu koju mi ​​je Nicole pokazala, možda i Nicole."Ostvari se, 'Hollywood'!"Čuo sam svoj unutrašnji glas kako govori.

Apa bahasa indonesia nya hookup

TOP